|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι 10 ευρω κοστος συνολικα που ειπες
![]() Το κακο ειναι οτι Παρασκευη ανεβαινω Αθηνα και Σαββατο παω διακοπες οποτε θα μεινει στη μεση μετα τις 20 θα το φουλαρω!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπολογισες και τις τελιτσες .......
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εχει πεσει η τιμη της τελιτσας παρα πολυ τελευταια, αν δεν το ηξερες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οσο και να κοστιζουν οι... τελιτσες οποιο αλλο ενυδρειο και να επερνες δεν θα τις ειχε μεσα
το γεγονος οτι δεν εχει καπακι, το θεωρω πολυ θετικο ειδικα το φωτιστικο ειναι εντυπωσιακο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα εκανα υπενθυμιση στον εαυτο μου οτι δεν πηρα το ενυδρειο με 55¤ και τελος ![]() Τι λεμε τωρα.... καλα ![]() 2 μονομαχοενυδρεια σουπερ γινονται...ή παφερακια ![]() ή καραντινα... ή νοσοκομειο .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλα ρε καθαρματα πηγα να παρω ενα δευτερο να εχω ενα φωτιστικο εξτρα και τα ειχατε παρει ολα ΑΙΣΧΟΣ
![]() ![]() ![]() ![]() Γυριζοντας βαρια κουρασμενος μετα απο 1 εβδομαδα μαυρισματος και ρακετων στην ΙΟ βρηκα τη δυναμη να συνεχισω το εργο μου ![]() Ιδου χωρις το πατεντα πορτακι! ![]() ![]() Να και με το πορτακι επανω! ![]() Επεσα ακριβως μεσα στην εμφανιση που ηθελα να δωσω στη βαση. Ακουω εντυπωσεις! Πηρα ενα 2211 που θα γεμισω με SIPORAX. Αυριο θα μπουνε ριζες κορμοι και καποια φυτα ( κλαδεματα και μη). Θα φερω σιγουρα το Pogostomon Helferi απο εδω γιατι στο 120λ θα κρατησω μονο τη σαγκιταρια για χαμηλο φυτο. Θα δουμε τι κενα θα εχουμε μολις μπουνε οι ριζες / κορμοι και μετα θα μπουνε καποια φυτα τα οποια θελω να ειναι μεσαιου υψους και σε καποια γωνια θα μπει καποιο ψηλο το οποιο θα το αφησουμε να βγαινει εξω απο το ενυδρειο. Ψηνομαι εναν κορμο να τον ντυσω με java moss. Καπως ετσι τα φανταζομαι τα πραγματα, η πραξη θα δειξει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, πηγα να το παρω και γω το ενυδρειο.
Πηγα στην υπογα αλλα δεν υπηρχε διαθεσιμο. Ηταν ομως ολα τα μικροτερα μοντελα διαθεσιμα, που για να πω την αληθεια μου αρεσαν περοσσοτερο για μονομαχοενυδρεια που ηθελα, και ηταν και φθηνοτερα (κατω απο 50¤). Τελευταια στιγμη ειδα στον τοιχο μια επιγραφη που ελεγε οτι η δωροεπιταγη ισχυει για ενυδρεια με κοστος πανω απο 50¤ ![]() ![]() ![]() Στη διαφημηση της δωροεπιταγης εγραφε κατι τετοιο????? Εφυγα επι τοπου. Τσαμπα ταξιδι. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nαι οπως τα λεει ειναι ακριβως. Για αυτο εγινε αναρπαστο το συγκεκριμενο ενυδρειακι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σπυρο δεν θυμασαι; οταν ειχαμε παει για καφε
το ειχαμε δει το ταμπελακι και το ειχαμε σχολιασει οτι τελικα φτηνοτερο θα βγει το μεγαλο παρα τα μικρα (αν και ειναι χαριτομενα) λογικο ηταν να εξαφανιστουν με την παρουσιαση που εκανε ο Θεοφιλος εδω, μεχρι και εγω που δεν θελω να παρω δευτερο ενυδρειο το σκεφτηκα λιγο "γυναικα για δες αυτο το χαριτομενο ενυδριο, να εδω πανω στο γραφειο θα το βαλουμε, δεν πιανει χωρο, θα του βαλουμε μεσα εναν ροζ μονομαχο..." |
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερα την βάση να την στηρίξεις με καποιο τρόπο στον τοίχο. Επειδή έχει μεγάλα πόδια έχει μεγαλύτερη τάση ανατροπής είτε με κάποιο σεισμό είτε λόγο κάποιου ατυχές σκουντήματος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νοτιοαμερικανικο project | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-03-08 14:44 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Να και το ενυδρειακι μου 80 λιτρων. | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 31-01-08 20:42 |
Cayman 60 Professional - Κοινωνικο 75 λιτρων | Old_Trafford | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-01-08 17:27 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |