|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις να το στησουμε παρεα?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλή συνέχεια και από μένα.....ανυπομονώ να δω τη ζούγκλα σου, αν και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας αφήσει άφωνους!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε πάλι να σε δούμε να ζωγραφίζεις
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ! Βλεπω παντως με τρομερο ενδιαφερον την προοπτικη που σου δινει το open top. Oυτε να κουρευω δεν θα χρειαζεται
![]() Α! ξεχασα να πω οτι τη βαση την παραγγειλα στο 1,10 υψος για να εχει ωραια οπτικη οταν εισαι ορθιος. Φωτος απο τη βαση και τα υπολοιπα αυριο! |
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια το ενυδρειο.
Πολυ ωραιο φαινεται, και το ζηλευω,παντα μου αρεσαν τα ανοιχτα ενυδρεια και παντα ομως με αγχωναν, ιδιως σε μη ελεγχομενο χωρο (οπως του γραφειου). Βλεπω και τωρα το καλοκαιρι κατι "ιπταμενα αντικειμενα" (εντομα) να προσγειωνονται στο καπακι ή να κολανε στο τζαμι μαγνητιζομενα απο το φως, και ακουω ταυτοχρονα και τις ιστοριες του stormtrooper για εντομο που εγκατασταθηκε στο ενυδρειο και του εξολοθρευει το γονο. Εχε το νου σου. Αλλο τωρα, γιατι δεν θα βαλεις φιλτρο και λες μονο για κυκλοφορητη? Τουλαχιστον αυτο το μικρο βαλ'το, εγω θα εβαζα ενα 2211, μονο που θα ηθελε λιγο μελετη στη τοποθετηση του καθως βλεπω η βαση θα ειναι 110cm, συν το υψος του ενυδρειου 35, συνολο 145 cm. To 2211 σηκωνει το νερο μεχρι 130cm, πρεπει να τοποθετουνταν πιο ψηλα απο το εδαφος δλδ. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ισως χρησιμοποιησω το κρεμαστο φιλτρο που ειχε το πακετο. Μπορει να μην ειναι ασχημο! Θα δειξει παντως... Αυτο για το υψος του φιλτρου δεν ειναι προβλημα ρυθμιζεται! Θελω να δω πως θα βγει με 110 υψος η βαση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο
Περιμενουμε φωτο απο το στησιμο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νοτιοαμερικανικο project | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-03-08 14:44 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Να και το ενυδρειακι μου 80 λιτρων. | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 31-01-08 20:42 |
Cayman 60 Professional - Κοινωνικο 75 λιτρων | Old_Trafford | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-01-08 17:27 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |