|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά για να βγούν και κάποια επιπλέον συμπεράσματα βάση του θαλασσινού νερού συγκεκριμένα...ποιος ξέρει;
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Μια μια της αποριες.
το διαλεξα μονος και οι καθηγητες μου δεν ξερουν το μεγεθος της κατασκευης. στα χαρτια απλα γραψαμε σχεδιομελετη και κατασκευη μοντελου σε κλημακα. την κλιμακα την ξερω μονο εγω. ειναι 1:100 ενω οι καθηγητες μου ελπιζουν στο 1:2000 Σαν φοιτητης εχω προομιακη προσβαση σε επειχηρησεις. Π.χ. το Flow-3D αν το αγορασει μια εταιρια κοστιζει 50.000 Ευρω. Σαν φοιτητης το εχω δωρεαν με πληρη τεχνικη υποστηριξη μεχρι να παρω το πτυχιο μου. Επισης καταφερα να παρω σιδερα σε τιμη κοστους απο τον παραγωγο. Δηλαδη περιπου στα μισα λεφτα απο οτι θα αγοραζατε οι περισοτεροι σαν ιδιοτες. Το θαλασσινο νερο ειναι βαρυτερο απο της βρυσης. Αρα και η ανωση ειναι μεγαλητερη. δηλαδη το μοντελο μπορει να παραγει μεγαλητερη ισχυ με της ιδιες διαστασης. Θα υπαρχει εγκατεστημενη μια αντιλα 1 ιππου που θα ανακατευει το νερο για να μην ειναι ακινητη η επιφανεια. Η χλωρινη εκτος των αλλων ειναι και διαβρωτικη. Θα γινει οξυγονωση με φυσαλιδες. αντι για αντλια αερος ενυδριου που θελει ενα καρο λεφτα σε αυτα τα μεγεθη, θα βαλω ενα κοφλερ (αεροσυμπιεστη) που θα παρεχει τον απετουμενο αερα μεσα. ξερει κανεις ποσα λιτρα αερα το λεπτο πρεπει να ειναι η παροχη? πως υπολογιζετε αυτο στα ενυδρια?? Με την εξατμιση δεν ξερει κανεις να μου δωσει μια εικονα? ποσο να το υπολογιζω την εβδομαδα? τελος, ειναι μεταλικος σκελετος που στηριζει ενα υλικο που λεγετε παναμας (σαν μουσαμας ειναι αλλα πολυ πιο γερο) και το κλαπε που παραγει το κυμμα ειναι ανοξειδωτο. αυτην την στιγμη ειναι ετοιμος ο σκελετος και ο κηματιστηρας. απο την αλλη εβδομαδα παραγγελνω τον παναμα. τωρα φτιαχνω τον ηλεκτρικο πινακα και την διαταξη χειρισμου. ι ωρθωγραφοια δαιν ινε τω δινατω μου σοιμιω.(ειμαι δυσλεκτικος)
__________________
Ζωη δεν ειναι να ξυπνας,να τρως,να θετεις παλι, Ζωη ειναι να εισαι ξυπνητος οταν κοιμουνται οι αλλοι...... Ζωιδακης |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Από την στιγμή που θα κάνεις ανατάραξη της επιφάνειας δεν σου χρειάζεται οξυγόνωση άλλη!
Η οξυγόνωση του νερού γίνετε με την ανταλλαγή αερίων στην επιφάνειά του επομένως..!
__________________
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ από την μεριά μου θα σου πω να μην ασχοληθείς καθόλου με τις υδροφόρες. Αν έχεις νερό και μπορείς να την γεμίσεις μην σε στεναχωρεί το αλάτι, έχουμε "δόντι"
![]()
__________________
1 ενυδρείο 120lt με χρυσόψαρα (3 που μεγαλώνουν και πάντα σε παρακολουθούν πεινασμένα) 1 ενυδρείο 90lt με angel fish (τα 2 τους είναι και παιχνιδιάρικα) |
#5
|
||||
|
||||
![]()
καλε μου φιλε, (σλουπ)
εχεις μπαρμπα στην καλλας?? ποσο θα μας κοστισει 1,2 τονους αλατι? Τις υδροφορες θελω να τις αποφυγω γιατι σιγουρα ειναι γεματες σκ...τ...α και μαλλον πριν το δρομολογιο θα πρεπει να πιδηξω μεσα να της καθαρισω μονος μου. δεν λεει.... το ζορι το μεγαλο ειναι ποση εξατμιση και ποσο αερα πρεπει να βαζω μεσα?? Δεν ανακατευετε πολυ εντονα η επιφανεια γιατι μεγαλωνει η εξατμηση και μαζευει πιο πολλα σκουπιδια το νερο.
__________________
Ζωη δεν ειναι να ξυπνας,να τρως,να θετεις παλι, Ζωη ειναι να εισαι ξυπνητος οταν κοιμουνται οι αλλοι...... Ζωιδακης |
#6
|
||||
|
||||
![]()
φυσικά και θα θέλαμε όλοι να δούμε φωτός απο το εγχείριμά σου ...
Περιμένουμε με αγωνία .. καλή επιτυχία στο θέμα σου ...
__________________
Ιωσάς Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. I guess Ill always be a soldier of fortune.... |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Αν επιτρέπεται να πω ποιότητες άλατος, ονόματα και τιμές καλώς αλλιώς με pm (και ετοιμάσου για ευχάριστη έκπληξη όσο αφορά την τιμή)
__________________
1 ενυδρείο 120lt με χρυσόψαρα (3 που μεγαλώνουν και πάντα σε παρακολουθούν πεινασμένα) 1 ενυδρείο 90lt με angel fish (τα 2 τους είναι και παιχνιδιάρικα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alati : 11-07-08 στις 05:06 Αιτία: ορθογραφικό λάθος |
#8
|
|||
|
|||
![]() |
#9
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Ολοι μας εχουμε μια πισινα με θαλασσινο στο υπογειο εξάλλου..) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Spirulina Tropical 36% --==ΤZΑΜΠΑ==-- | mmbuna | Malawi | 19 | 04-01-07 23:54 |