|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλε μου φιλε, (σλουπ)
εχεις μπαρμπα στην καλλας?? ποσο θα μας κοστισει 1,2 τονους αλατι? Τις υδροφορες θελω να τις αποφυγω γιατι σιγουρα ειναι γεματες σκ...τ...α και μαλλον πριν το δρομολογιο θα πρεπει να πιδηξω μεσα να της καθαρισω μονος μου. δεν λεει.... το ζορι το μεγαλο ειναι ποση εξατμιση και ποσο αερα πρεπει να βαζω μεσα?? Δεν ανακατευετε πολυ εντονα η επιφανεια γιατι μεγαλωνει η εξατμηση και μαζευει πιο πολλα σκουπιδια το νερο.
|
||||
|
||||
![]()
φυσικά και θα θέλαμε όλοι να δούμε φωτός απο το εγχείριμά σου ...
Περιμένουμε με αγωνία .. καλή επιτυχία στο θέμα σου ...
|
|||
|
|||
![]()
Αν επιτρέπεται να πω ποιότητες άλατος, ονόματα και τιμές καλώς αλλιώς με pm (και ετοιμάσου για ευχάριστη έκπληξη όσο αφορά την τιμή)
1 ενυδρείο 120lt με χρυσόψαρα (3 που μεγαλώνουν και πάντα σε παρακολουθούν πεινασμένα) 1 ενυδρείο 90lt με angel fish (τα 2 τους είναι και παιχνιδιάρικα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alati : 11-07-08 στις 05:06 Αιτία: ορθογραφικό λάθος |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Ολοι μας εχουμε μια πισινα με θαλασσινο στο υπογειο εξάλλου..) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλε καμοια φωτο αν εχεις. Αν δεν εχεις παλι βγαλε μια.
|
||||
|
||||
![]()
ΣΟΣ παιδες,
υπαρχει χοντρο προβλημα. την γεμησα νερο και το ριμαδι χανει. χανει απο το κατω μερος. μεσα εχει 30 τονους νερο αρα η επισκευη θα γινει με μασκα και μαγιο. ξερετε κανενα υλικο που να μπορει να σφηγει μεσα στο νερο?? θελω κατι σαν σιλικονη αλλα να σφηγει μεσα σε νερο. SOS καντε κατι γρηγορα παρακαλω
|
||||
|
||||
![]()
Αν η διαρροή είναι από σχετικά μικρό σημείο ίσως να δοκίμαζες κόλλα για κοράλια.
Περίμενε όμως γνώμες και άλλων.
|
|||
|
|||
![]()
μπετο ταχειασ που βαζουμε στα βαπορια
εχο βαλει εγο σε αμπαρι που εβαζε νερα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Spirulina Tropical 36% --==ΤZΑΜΠΑ==-- | mmbuna | Malawi | 19 | 04-01-07 23:54 |