|
|
||||
|
||||
![]()
Για δες εδώ : http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...barbtetraz.htm
σου μοιάζει καθόλου?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να διακρίνω από την φωτό κάποια ασθένεια απλά δεν "πιάνει" η μπογιά σε όλα καλά.
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως τα πρασινα τιγρακια δεν ειναι βαμενα αλλα προιον διασταρωσης με συγγενικα ειδη.. Οποτε δυσκολο να ξεβαψουν. Βεβαια δεν μπορουμε να αποκλεισουμε την περιπτωση καποιος βαρβαρος να τα εβαψε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ξέρει κάποιος το φυτό που είναι στη φωτογραφία ..που είναι σάν φτέρη ...πώς ονομάζεται και αν είναι δύσκολο να συντηρηθεί?
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τοτε η μονη ενημερωση που ειχα για το τι πρεπει να κανουμε για τα φυτα ....ηταν "να τα αγοραζουμε" οποτε αντεξαν μερικους μονο μηνες........ειμαι πραγματικα πολυ περιεργος αν ξερει κανεις πως λεγεται το ειδος.... |
|
|||
|
|||
![]()
Bolbitis heudelotii
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα θα την κανω... πως γινετε να βαφουν τα ψαρια? δηλαδη γινεται να βαφτει ενα ψαρι? εχετε καποιο βιντεακι να το δω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης και εδω (στα αγγλικα) http://www.practicalfishkeeping.co.u...m.php?news=957
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |
Το Ενυδρείο μου | leader | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-04-07 22:06 |
Το ενυδρείο μου | Liolios | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 02-03-06 23:14 |
Το ενυδρείο μου | tropheus | Malawi | 8 | 13-10-04 18:14 |