|
|
||||
|
||||
![]()
χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα και πολύ διάβασμα, καλή επιτυχία που θα την έχεις πιστεύω γιατι σε βλέπω ορεξάτο!!!
Υ.Γ.υπομονή και σιγά σιγά να το κάνεις σωστά! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.γ: Ανεμιστήρας προσαρμόστηκε σήμερα το πρωί γιατί το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει δυναμικά και οι θερμοκρασίες υψηλές ------------------------- Η φύτευση συνεχίστηκε εχθές ..και μπορώ να πώ ότι ομόρφυνε!! Τελικά αν δε πάθεις δεν θα μάθεις...τι φτάινε τα κακόμοιρα τα ψαράκια να βουτάω τα χέρια μου ...επειδή δέ το "σχεδίασα" καλά στο μυαλό μου απο την αρχή? ...σύντομα και άλλες φωτογραφίες με το μικρό δασάκι στο ενυδρείο μου, για μια ποιό ολοκληρωμένη εικόνα, πιστεύω προς τη σωστή κατευθυνση! Υ.γ: Μοναδικό πρόβλημα όχι για μένα αλλά για πολλους..η ζέστη τους καλοκαιρινούς μήνες..και για μάς και για τα ψαράκια! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη etomis : 27-06-08 στις 08:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
...καινούργιες εικόνες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα έρμα τα τιγράκια αρχίζουν σιγά σιγά και ξεβάφουν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε με το καλό να αποκτήσουν και πάλι το φυσικό τους χρώμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δεν νομίζω οτι θα γίνει ποτέ.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταίο από τα 4, κοντεύει ρε συ...........
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |
Το Ενυδρείο μου | leader | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-04-07 22:06 |
Το ενυδρείο μου | Liolios | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 02-03-06 23:14 |
Το ενυδρείο μου | tropheus | Malawi | 8 | 13-10-04 18:14 |