|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ξαναδες το σχεδιο της juwel που αντεχει ενυδρειο 400 κιλων
εαν κανεις κατι παρομοιο θα πρεπει σιγουρα να εχεις διπλασιο παχος ξυλου η πολλα περισσοτερα ξυλα που κρατανε το ενυδρειο πιστευω οτι εαν γινει καλο και προσεγμενο σχεδιο θα τα παει μια χαρα |
|
||||
|
||||
![]()
Mπορει να κρατησει το βαρος πιστευω.Μια καλη ιδεα θα ηταν να εβαζες σκελετο απο δοκαρια ξυλινα.Δεν ειμαι μαστορας στα ξυλα ,και σογουρα εσυ θα ξερεις περισσοτερα σαν μαστορας.Μια απορια.Γιατι θες να αποφυγεις τον κοιλοδοκο που θα ηταν η πιο σιγουρη και ασφαλη λυση??
οσο για το επιπλο της juwell με πιανει ενα αγχος οποτε το βλεπω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Μαστορας" με την εννοια αυτη δεν ειμαι ουτε και εγω, απλα απο τεχνολογια ξυλου τα παμε καλα, για ξυλινους δοκους το κοβω στις ακρες, και βεβαια ψαχνω να βρω μηχανισμο να ανοιγει την πορτα 1,5 μετρου προς τα επανω ολοκληρη.
Θελω οταν δουλευω στο κατω μερος του ενυδρειου να μενει ολος ο χωρος ανοιχτος, ωστε να κανω τις "δουλειες μου χωρις να ανοιγω και να κλεινω ντουλαπια. Δηστυχως ο μονος μηχανισμος που υπαρχει στο εμποριο μπορει να ανοιξει μια τετοια πορτα μεχρι 50 εκατοστα υψος και το επιπλο θα ειναι περιπου 80. Ααα και δεν αποφευγω τους κυλοδοκους απλα οταν εχεις αλλα εργαλεια γιατι να πας σε προιοντα που δεν εχει το "μαγαζι" σου!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητείται ενυδρείο με βάση μαύρο χρώμα τουλάχιστον 450 λίτρα σε καλή τιμή ή προσφορά. | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 02-12-07 06:24 |
Πώς σα φαίνεται η τιμή ? | skippergr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-06 21:20 |
Φίλτρο και τιμή ... | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-09-05 16:25 |
Τιμή Hypancistrus Zebra L046 | tazz | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 08-04-05 16:04 |
Τιμή για Cyphotilapia frontosa | HellRazer | Tanganyika | 23 | 10-02-04 16:41 |