|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι πιο ακριβο το πετρελαιο στην Αθηνα, τοσα κακοτραχαλα βουνα ανεβαινουν για να μας το φερουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και που να δειτε στην Θεσσαλονικη ποσο εχουν τα τζαμια.Παντως τζαμπα την πηρες την γυαλα.Εδω να φαντασετεις τα ροντε πανε 1 ευρω το τεχουμενο.Ελεος!!!!Στο δικο μου διαστασεις1,60Χ55Χ60(12αρι ροντε) με κοντρες 10ρεςκαι σαμπ 80Χ40Χ40+τα buffles(8ρια ολα) μου κοστησε 350 ευρω μονο τα τζαμια+40 ευρω οι κολλες+ 500 ευρω ολο το επιπλο +300 ευρω η βαση απο κοιλοδοκο 40mm.Συνολο 1190ευρω.Και το εφτιαξα μονος μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
εμένα πάντως παιδιά το έχω υπολογίση ως εξής: (διωρθόστε με η προτείνετε μου)
Γυάλα 190 χ 60 χ 70 = 180 ευρω Ξύλο για πάτημα της γυάλας ίδιας διάστασης = 50 ευρώ Βάση από κυλοδοκούς = 40 ευρω (μόνο τα υλικά λόγο δουλειάς του πατέρα μου συδηροκατασευές αλουμινοκατασκευές ![]() ![]() ![]() Μελαμήνη 18αρα μαύρη = 35 ευρώ (για ντύσιμο της βάσης με ντουλάπια) 2 φίλτρα Eheim 2217 (δες link ) = 180 ευρώ 2 θερμοστάτες Juwel ( δες link ) = 36 ευρώ 1 Eheim Air pump 100 ( δες link ) = 20 ευρώ Καπάκι από μαύρο plexi glass 65 ευρώ 3 Λάμπες μετασχηματηστες, ανακλαστηρες κτλ... = 90 ευρώ Διακόσμηση και τα λοιπα 100 ευρώ και πολά που λέω Στόχος? MALAWI ![]() ![]() ![]() Σύνολο 731 ευρώ Αν λύπει κάτι η είναι περιτό το λέτε! Τσάμπα το ενυδρείο τσάμπα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ φιλε μου kotsis επειδη και ο θειος της γυναικας μου ειναι σιδερας και λογω εμπειριας, τα υλικα για τετοια βαση 40 ευρω απο που τα πηρες?Να παρουμε και εμεις βρε αδερφε.Εκτος αν μιλαμε για κοιλοδοκο 1 mm!Ξερεις που εχει φτασει ο σιδηρος?
Επισης οταν λες μελαμινη 18αρα 35 ευρω εννοεις φυλλο?Με τι διαστασεις?Παλι λιγα μου φαινονται.Δεν θα εχεις κοπτικα?Δεν θα χρειαστεις μεντεσεδες χερουλακια?Επισης δεν ξερω κατα ποσο θα παει αυτη η μελαμινη μεχρι να φουσκωσει.Ειδικα εκει που θα σταξουν νερα στα σοκορα.Τελος να φτιαξεις 2 μετρα κοντα καπακι με πλεξι, θες αρκετα περισσοτερα απο 65 ευρω.Τοσο κοστισε στοπν Νεοκλη για τα μισα μετρα.Ειπαμε καλη και η οικονομια αλλα να δουμε λιγο και την ποιοτητα σε μια δουλεια!Παντως χτυπας την juwell και αλλες φιρμες στα ισια,ΜΠΡΑΒΟ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίταξες τιμές ενώ δεν πρόσεξες όλες της διαφορές, ώταν τα υλικά των τζαμιών είναι τόσο χαμηλη υπολόγισε και τα οιπόλιπα σε σχέση με την αθήνα. Δεν ξερω παιδιά αλλά μου φένεται πληρώνεται το κούκο αηδόνι λόγω προστέυουσας χωρις να θέλω να θυξο καποιον.
Τωρα η μελαμινι εχεί τα εξείς 2 τεμαχια 70 χ 60 με γυρο γυρο αινια PVC να μην αποροφά νερώ ωστε να μην φουσκόνει 2 τεμάχια 90 χ 60 2 χερουλια 5 ευρώ και 4 μεντεσέδες 4 ευρώ Τωρα το Plexi Glass 65 ευρώ το φύλο 3μετρα χ 1 (περισέυει κιολας) Και το θέμα μου δεν είναι η οικονομία τόσο βγένουν όλα αυτά αν είναι και κάτι άλλο ευχαρίστος να τα ΄δωσο τα χρήματα. Ποιότητα ΑΨΟΓΗ Και αν θες σου στέλνω ότι θες ωστε να διασταυρώσεις της τιμές και να πληρωσεις και κάτι λειγοτερο απ οτι θα πληρωνες εκεί ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις επίσης :
2 Χ http://www.aquaristic.net/shop.php/s...ssic%20Filter/ Kαι βανάκια http://www.aquaristic.net/shop.php/s...%2012_16%20mm/ Για θερμοστάτη ΜΟΝΟ Jaeger Αεραντλία να μην αγοράσεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην βγαλουμε και την μελαμινη κοντρα πλακε θαλλασης τωρα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητείται ενυδρείο με βάση μαύρο χρώμα τουλάχιστον 450 λίτρα σε καλή τιμή ή προσφορά. | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 02-12-07 06:24 |
Πώς σα φαίνεται η τιμή ? | skippergr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-06 21:20 |
Φίλτρο και τιμή ... | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-09-05 16:25 |
Τιμή Hypancistrus Zebra L046 | tazz | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 08-04-05 16:04 |
Τιμή για Cyphotilapia frontosa | HellRazer | Tanganyika | 23 | 10-02-04 16:41 |