|
||||
|
||||
![]()
νομιζω φιλε μου οτι δεν πρεπει να ασχοληθεις με κανενα αλλο ειδος περαν των ζωοτοκων στρωσε το ενυδρειο σου βαλε οσα φυτακια ευκολα μπορεις απο εδωhttp://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 και μετα βαλε και γκαπακια σε αναλογια 3 θυληκα για ενα αρσενικο ΜΗΝ στρωσεις με καποιο ψαρι μεσα!
ρε παιδια βλεπετε οτι ο φιλος δεν σκαμπαζει οτι και να του λετε σε καποιον τοσο αρχαριο τον να του προτεινουμε ενα κοπαδι γιατι δεν θα κοπαδιαζουν η να λεμε οτι θελει λιγο ποιο ψηλο ενυδρειο για σκαλαρια δεν ειναι επιχειρηματα που θα τον πεισουν να μην παρει τα ψαρια αυτα αποψη μου αρχισε αυστηρα μονο με ενα ειδος και αυτο να ειναι απο τα ζωοτοκα
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
Μύκητας?? Βοηθήστε αν μπορείτε!!! | frits | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-01-07 11:26 |
Σας παρακαλώ βοηθήστε με πριν τρελαθώ!!!(Eheim2215) | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-04-06 08:34 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
Παιδια βοηθήστε με στο παρακατω ερωτημα.... | Anonymous | Malawi | 15 | 02-01-03 21:38 |