|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Εσυ πως θα του ελεγες πιο απλα οταν ρωταει να υπολογισει ποσα ψαρια χωρανε οταν δεν ξερει ακομα τι ψαρια θελει και μπορει να βαλει? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο αυτα που μου ειπατε αποφασισα να συνεχίσω με ζωοτοκα και σε μικροτερο ενυδρείο
Τα molly θα ήταν καλά σε ενα μικρότερο φυτεμένο ενυδρείο περίπου 60 μαζί με καποιους ξιφοφορους; Μήπως μπορείτε να μου συστήσετε καποια ανθεκτικά και φτηνά φυτά για να τα συνδιάσω; ------------------------- Από εδώ δεν βρίκα πολλές πληροφορίες για τους καρδινάλιους μήπως μπορήτε να μου πήτε καποια βασικά(θερμοκρασία,τελικό μέγεθος,την ζώνη που κολυμπούν,κ.α.) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 14-06-08 στις 09:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επειδη θα εχεις και γενες, τα 100λ ειναι καλητερο πιστευω, η 120λ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
στα παραπανω λινκ εχεις πολλες πληροφοριες για πολλα ζητηματα που δεν εχεις κοιταξει καν αποτι καταλαβα κατασταλαξε καπου αρχισε το στρωσιμο και το διαβασμα και τα ξαναλεμε
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 14-06-08 στις 09:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αλλαξα ετσι απλα γνώμη. εσύ με παρότρινες να αλλαξω λεγοντας μου να αρχισω με ζωοτοκα!λεγοντας επισης οτι ειναι καλήτερα για εμένα...
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλαξες για το ενυδρειο γνωμη και στο ενα ποστ ρωτας για τα ζωοτοκα και μετα απο δυο λεπτα για τα cardinal που ειναι ασυμβατα με τα ζωοτοκα και να διαβαζες τα λινκ που σου δωσαμε θα το χες καταλαβει
γενικος καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου ολοι εχουμε βρεθει στην αναλογη θεση απλα σαν συμβουλη στο λεω αν αρχισεις να ρωτας αβερτα πραγματα απο περιεργεια και υποθετικα και οχι με βαση το τι θες να κανεις σε λιγο θα βαρεθουν να σου απαντανε ολοι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
Μύκητας?? Βοηθήστε αν μπορείτε!!! | frits | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-01-07 11:26 |
Σας παρακαλώ βοηθήστε με πριν τρελαθώ!!!(Eheim2215) | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-04-06 08:34 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
Παιδια βοηθήστε με στο παρακατω ερωτημα.... | Anonymous | Malawi | 15 | 02-01-03 21:38 |