|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ψηφίστε το ενυδρείο με το aquascaping της αρεσκείας σας! | |||
Ενυδρείο: 00 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 1,83% |
Ενυδρείο: 01 |
14 | 8,54% |
Ενυδρείο: 02 |
18 | 10,98% |
Ενυδρείο: 03 |
25 | 15,24% |
Ενυδρείο: 04 |
9 | 5,49% |
Ενυδρείο: 05 |
63 | 38,41% |
Ενυδρείο: 06 |
6 | 3,66% |
Ενυδρείο: 07 |
2 | 1,22% |
Ενυδρείο: 08 |
13 | 7,93% |
Ενυδρείο: 09 |
2 | 1,22% |
Ενυδρείο: 10 |
2 | 1,22% |
Ενυδρείο: 11 |
7 | 4,27% |
Ψήφισαν: 164. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα ενυδρεια ειναι πανεμορφα και το καθενα εχει το στυλ του...
συγχαρητηρια σε ολους... ![]() ![]() δυσκολευτικα πολυ να ψηφισω!!! ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχία σε όλους!!!
![]() Αντε επιτέλους είδαμε πολύ όμορφα ενυδρεία!!!! Αρχισε να ανεβαινει παρα πολυ ο πήχης.... |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειμαι ειδικος για να κρινω αλλα με το ματι του ασχετου με το φυτεμενο βλεπω ενυδρεια πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα (και περιμενα καλες δουλειες)
χαιρομαι ειλικρινα που ειχε τοσες πολλες και καλες συμετοχες ο διαγωνισμος του ΠΣΦΕ εμενα μου αρεσε το 4 με το πυκνο γρασιδι του, θα μου αρεσε περισσοτερο εαν ειχε μεγαλυτερα κομματια ξυλου τα συγχαρητηρια μου σε ολους (και διοργανωτες και διαγωνιζομενους) το αξιζετε |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ καλή δουλειά που κάνατε.
Αν μπορούσα θα τα ψήφιζα όλα. Πρέπει να επιλέξω όμως ένα κι αυτό είναι το (2). Και πάλι μπράβο σε όλους. |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Τα ενυδρεία ολα είναι υπέροχα, και σίγουρα τα παιδιά κατέθεσαν μαζί με τις φωτο, τον κόπο αλλά και το μεράκι τους. Ψήφησα αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Και αυτό είναι το 5. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από άπειρες φορές που είδα και ξαναείδα όλα τα ενυδρεία μπορώ να πω ότι αυτό που μου άρεσε λίιιγο παραπάνω ήταν το 03 για τις υπέροχες ρίζες το υ και το άγριο τοπίο!!! Πολύ καλές όλες οι συμμετοχές!!! Τα ονόματα των συμμετεχόντων δεν παρουσιάζονται σκόπιμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Συχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες.....Εγω ξεχωρισα το 3 και το 5.....Με κερδισε ομως τελικα το 5..........
|
||||
|
||||
![]()
Ψήφισα το 6
θεωρώ ότι το όμορφο aquascape σε μικρότερα ενυδρεία είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθει και ο/η συγκεκριμένος/η τα έχει καταφέρει περίφημα ![]() Συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν συμμετοχή, όλα είναι θαυμάσια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχωρισα το 3 & το 5.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Ψηφοφορία: Θέλετε avatars ή όχι? | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 48 | 20-01-08 20:35 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |