Διαγωνισμός Aquascaping – Ψηφοφορία κοινού
Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό μας τελείωσαν. Όσο οι κριτές βαθμολογούν και σχολιάζουν, σας δείχνουμε τις 12 συμμετοχές για να ψηφίσετε για το «βραβείο κοινού». Τα ενυδρεία είναι αριθμημένα από το 00 έως το 11 και μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.aquarist.gr/index.php?opt...=121&Itemid=44 .
Η ψηφοφορία μπήκε σε δυο φόρουμ. Γνωρίζουμε ότι πολλοί χομπίστες είναι μέλη και στα δυο, αλλά προτιμήσαμε οι συμμετοχές να πάρουν ενδεχομένως από δυο ψήφους, παρά να βάλουμε τα μέλη σε πολύπλοκες διαδικασίες με άλλους τρόπους ψηφοφορίας. Η ψηφοφορία θα κλείσει την Δευτέρα 23 Ιουνίου. |
Ψηφιζουμε γραφωντας εδω πιο προτιμαμε?
|
ολα πολυ ωραια αλλα ξεχωρισα το 05....λοιπον εγω λεω ''05''...
|
Αμα θελετε...
|
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
|
Nα ψηφίζετε κιόλας επιλέγοντας από την λίστα στο πάνω μέρος της σελίδας ;)
|
Μπορούμε να ψηφίσουμε πάνω από μια συμμετοχή στο διαγωνισμό;
P.S. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους σε όλους τους συμμετέχοντες. |
Πάρα πολύ όμορφες όλες οι συμμετοχές! Συγχαρητήρια!
Υ.Γ. Τελευταία, προσπαθώ να καταλάβω όταν βλέπω κάποιο ενυδρείο που μου αρέσει, ή που δε μου αρέσει, τι ακριβώς είναι αυτό που δημιουργεί την όμορφη ή όχι αίσθηση.. Νομίζω λοιπόν ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να μάθουμε τα σχόλια της επιτροπής, στο ποια ακριβώς στοιχεία δίνουν σε κάθε ενυδρείο τη δική του βαθμολογία, ώστε να προσπαθήσουμε να κινηθούμε αντίστοιχα και στα δικά μας.. Συγχαρητήρια και πάλι, όχι μόνο για της συμμετοχές, αλλά και για τη διοργάνωση.. Ελπίζω και εύχομαι την επόμενη φορά οι συμμετοχές να είναι ακόμη περισσότερες (ίσως με το καλό τα καταφέρω κι εγώ να πάρω μερος..) |
Οι βαθμολογίες των κριτών και τα σχόλιά τους θα ανακοινωθούν μετά τις 23/6. Δεν θα θέλαμε να επηρεαστείτε, αλλά να ψηφίσετε κι εσείς σύμφωνα με την δική σας κρίση και προτίμηση.
Μπορείτε να ψηφίσετε μία μόνο συμμετοχή. |
Πω πω τώρα που τα είδα μαζεμένα δεν μπορω να διαλέξω ένα, καθώς το καθένα έχει την ομορφιά του.
Άσε θα μου πάρει μέρες να αποφασίσω. Μπράβο σε όλους είναι εξαιρετικά. |
Πολυ ομορφα ολα τα ενυδρεια, το καθενα για καποιο ξεχωριστο λογο... συγχαρητηρια σε ολους:smt041:smt041:smt041.
|
Μου αρεσε το 02. Λογω του γκαζον του και των αγγελοψαρων. :smt041
|
Εγω παλι δεν καταλαβα ψηφιζουμε εδω?Μεχρι ποτε ληγει η προθεσμια ψηφων?Μερι 23/6?
|
Ψηφίζετε στη δημοσκόπηση που έχει αναρτηθεί στην αρχή του thread και αν θέλετε γράφετε εδώ τα σχόλιά σας. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αυτόματα στις 23/6.
|
Καλη επιτυχια σε ολους τους συναγωνιστες :grin:
|
Καλη επιτυχια σε ολους μας.
|
μπραβο σε ολους σας!!!τρομερα ενυδρεια!!! προσωπικα μου αρεσαν το 2,το 4 και το 5.θα δυσκολευτώ να αποφασισω..:rolleyes::rolleyes:
|
Μπράβο σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Εγώ ξεχώρισα το 5 και το 11…
Τελικά το 5! |
Ψηφιζω το 08!Μαρεσε παρα πολυ!
|
νομίζω ότι όλα είναι πάρα πολύ όμορφα, εγώ πάντως ψήφισα το Νο 05.καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που συμετέχουν!!!
|
Πιστεύω ότι όλα είναι καταπληκτικά αλλά το Νο5 είναι εξαιρετικό!Καλή επιτυχία σε όλους!:smt041
|
Όλα είναι πολύ προσεγμένα στις λεπτομέρειες.
Προσωπικά προτιμώ το 05 (αν και οι δίσκοι με αφήνουν παγερά αδιάφορη), μόνο και μόνο επειδή έχω άχτι να φουντώσει αυτή η καταραμένη java moss στα δικά μου αλλά δεν... Καλή επιτυχία σε όλους...Μετά το διαγωνισμό να περιμένουμε κανένα κλάδεμα?!?!?!:D |
πω πω ενυδρεια!!!! μπραβο παιδια για την προσπαθεια σας...ολα εξαιρετικα!!!
προσπαθησα να διαμορφωσω κριτηρια για να αποφασισω...οπως τεχνικες...δυσκολα φυτα..ιχθυοσυνθεση...δεν τα καταφερα μπερδευτηκα.....εκλεισα τη σελιδα ..την ξανανοιξα...και σαν να τα βλεπω για πρωτη φορα ψηφισα αυτο που μου εκανε να πω...."τετοιο θελω!!!" καλη επιτυχια σε ολους!!! |
ολα τα ενυδρεια ειναι πανεμορφα και το καθενα εχει το στυλ του...
συγχαρητηρια σε ολους...:smt041:smt041 δυσκολευτικα πολυ να ψηφισω!!! ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια!!!! |
Καλη επιτυχία σε όλους!!!:p
Αντε επιτέλους είδαμε πολύ όμορφα ενυδρεία!!!! Αρχισε να ανεβαινει παρα πολυ ο πήχης.... |
δεν ειμαι ειδικος για να κρινω αλλα με το ματι του ασχετου με το φυτεμενο βλεπω ενυδρεια πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα (και περιμενα καλες δουλειες)
χαιρομαι ειλικρινα που ειχε τοσες πολλες και καλες συμετοχες ο διαγωνισμος του ΠΣΦΕ εμενα μου αρεσε το 4 με το πυκνο γρασιδι του, θα μου αρεσε περισσοτερο εαν ειχε μεγαλυτερα κομματια ξυλου τα συγχαρητηρια μου σε ολους (και διοργανωτες και διαγωνιζομενους) το αξιζετε |
Παράθεση:
|
Ξεχωρισα το 3 & το 5.....
|
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ καλή δουλειά που κάνατε.
Αν μπορούσα θα τα ψήφιζα όλα. Πρέπει να επιλέξω όμως ένα κι αυτό είναι το (2). Και πάλι μπράβο σε όλους. |
Μπράβο σε όλους!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Τα ενυδρεία ολα είναι υπέροχα, και σίγουρα τα παιδιά κατέθεσαν μαζί με τις φωτο, τον κόπο αλλά και το μεράκι τους. Ψήφησα αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Και αυτό είναι το 5.:p |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board