|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ψηφίστε το ενυδρείο με το aquascaping της αρεσκείας σας! | |||
Ενυδρείο: 00 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 1,83% |
Ενυδρείο: 01 |
14 | 8,54% |
Ενυδρείο: 02 |
18 | 10,98% |
Ενυδρείο: 03 |
25 | 15,24% |
Ενυδρείο: 04 |
9 | 5,49% |
Ενυδρείο: 05 |
63 | 38,41% |
Ενυδρείο: 06 |
6 | 3,66% |
Ενυδρείο: 07 |
2 | 1,22% |
Ενυδρείο: 08 |
13 | 7,93% |
Ενυδρείο: 09 |
2 | 1,22% |
Ενυδρείο: 10 |
2 | 1,22% |
Ενυδρείο: 11 |
7 | 4,27% |
Ψήφισαν: 164. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα ψηφίζετε κιόλας επιλέγοντας από την λίστα στο πάνω μέρος της σελίδας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφες όλες οι συμμετοχές! Συγχαρητήρια!
Υ.Γ. Τελευταία, προσπαθώ να καταλάβω όταν βλέπω κάποιο ενυδρείο που μου αρέσει, ή που δε μου αρέσει, τι ακριβώς είναι αυτό που δημιουργεί την όμορφη ή όχι αίσθηση.. Νομίζω λοιπόν ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να μάθουμε τα σχόλια της επιτροπής, στο ποια ακριβώς στοιχεία δίνουν σε κάθε ενυδρείο τη δική του βαθμολογία, ώστε να προσπαθήσουμε να κινηθούμε αντίστοιχα και στα δικά μας.. Συγχαρητήρια και πάλι, όχι μόνο για της συμμετοχές, αλλά και για τη διοργάνωση.. Ελπίζω και εύχομαι την επόμενη φορά οι συμμετοχές να είναι ακόμη περισσότερες (ίσως με το καλό τα καταφέρω κι εγώ να πάρω μερος..)
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Οι βαθμολογίες των κριτών και τα σχόλιά τους θα ανακοινωθούν μετά τις 23/6. Δεν θα θέλαμε να επηρεαστείτε, αλλά να ψηφίσετε κι εσείς σύμφωνα με την δική σας κρίση και προτίμηση.
Μπορείτε να ψηφίσετε μία μόνο συμμετοχή.
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω τώρα που τα είδα μαζεμένα δεν μπορω να διαλέξω ένα, καθώς το καθένα έχει την ομορφιά του.
¶σε θα μου πάρει μέρες να αποφασίσω. Μπράβο σε όλους είναι εξαιρετικά. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ολα τα ενυδρεια, το καθενα για καποιο ξεχωριστο λογο... συγχαρητηρια σε ολους
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσε το 02. Λογω του γκαζον του και των αγγελοψαρων.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα τα ενυδρεία super!
Εμένα μου άρεσε το 9ο γιατί το θεωρώ προτώτυπο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι δεν καταλαβα ψηφιζουμε εδω?Μεχρι ποτε ληγει η προθεσμια ψηφων?Μερι 23/6?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψηφίζετε στη δημοσκόπηση που έχει αναρτηθεί στην αρχή του thread και αν θέλετε γράφετε εδώ τα σχόλιά σας. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αυτόματα στις 23/6.
|
|||
|
|||
![]()
Καλη επιτυχια σε ολους τους συναγωνιστες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια σε ολους μας.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σε ολους σας!!!τρομερα ενυδρεια!!! προσωπικα μου αρεσαν το 2,το 4 και το 5.θα δυσκολευτώ να αποφασισω..
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Ψηφοφορία: Θέλετε avatars ή όχι? | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 48 | 20-01-08 20:35 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |