|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ειχα καιρο να πμω και επεσα πανω σε καυγα
![]() ακομα και να το βρεις ακομα και να επιτρεπεται εισαγωγη ακομα και να επιβιωσει στις συνθηκες των ενυδρειων μας θα γινει φυσικη τροφη μιας και θα ειναι στα τελευταια σκαλια της τροφικης αλυσιδας του ενυδρειου..... οποτε αδικα ........ ![]() ![]() ![]() .......γιατι μη μου πεις οτι θα εχεις μονο τετοια.....?????
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί mikele; άσχημα θα ήταν σ' ένα ενυδρείο μινιατούρα με βρυόφυτα μόνο και μπόλικη τύρφη για υπόστρωμα ( για το pH) να έχεις ένα κοπαδάκι τέτοια ψαράκια;
![]() Εγώ προσωπικά αυτήν την εικόνα είδα μπροστά μου όταν πρωτοείδα το ψαράκι! Αν ήταν δυνατόν να έχω ένα τέτοιο ενυδρείο θα το κοιτούσα με τις ώρες!!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μα ουτε οι κοντρολερς δεν εχουν στη κλιμακα τους ΡΗ3!
|
||||
|
||||
![]()
Για την ιδέα μιλάω βρε παιδιά! Αν, λέω αν υπήρχε δυνατότητα δεν θα ήταν όμορφο ένα τέτοιο νανο-ενυδρείο;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Νανο....Γιατι απαραιτητα νανο?!Και ενα 60λιτρο ισως και μεγαλυτερο με ενα μεγαλο κοπαδι θα ηταν ομορφο...Αλλα οι απαιτησεις που εχει σαν ψαρι ειναι μεγαλες
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το ψαρι το ειδα στο ZOO PLANET την προιγουμενη εβδομαδα πανω στη Βουλιαγμενης Βουλα/Γλυφαδα. Δεν θυμαμαι τιμη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βατραχακια σε ενυδρεια | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 07-04-08 09:48 |
Σα να μπαινει η ανοιξη | Nik25 | Φωτογραφίες μελών | 5 | 17-03-08 23:56 |
Πλατανοφυλλα σε ενυδρεια | soza | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-05 02:21 |
Φυτα σε ενυδρεια με κιχλιδες Malawi | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 28-10-05 22:26 |