|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κανεις υποψιν του κατι βατραχακια που κυκλοφορουν στο εμποριο σε διαφορα χρωματα(πρασινο κοκκινο πορτοκαλι) καταλληλα για ενυδρεια?Γιατι θελει να βαλει η κοπελα μου στο 60 λιτρο που εχουμε μαζι με νεον και κορυ.Δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα απο θεμα ψαριων και στις θερμοκρασιες ειναι συμβατα αφου μας ειπαν οτι θελουν 25 βαθμους.Τι λετε ταιριαζουν οι θα γινουν μεζες??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F7%E1%EA%E9%E1
κανε κι εσυ μια αναζητηση..καλημερα..
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ στην Δράμα, είχαμε δει μια φορά ένα μπλε- μαυρο (αν θυμάμαι καλά)βατραχάκι, και θέλησα να το πάρω. Μου είπε ότι για τροφή θα το ταίζω έντομα τα οποία πρέπει να τα πιάνω εγώ
![]() Φυσικά δεν το πήρα κι ας ήταν γλυκούλης βατραχάκος!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ρε πανο δεν μου ανοιγει το ποστ!!!Νομιζω οτι αυτα τρωνε οτι και οι bottom feders.Καμια ταμπλετουλα κανα κοκκο που βουλιαζει.Αν προλαβαινουν βεβαια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτά τα βατραχάκια τα μπλέ ,κόκκινα, κίτρινα όσο φανταχτερά χρώματα έχουν και αθώα φαίνονται τοσο πιο πολύ τοξικά είναι ,όταν στρεσσάρονται οι νιώσουν ότι κινδυνέυουν εκκρίνουν απο το δέρμα τους κάποια τοξίνη η οποία είναι πάρα πολύ ισχυρή,κάνουν μόνο για τεράριουμ με κατάλληλες συνθήκες (πολύ υγρασία φυτά και ξύλα) όλα αυτά με την προυπόθεση ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα κάτι γλυκούλικα μικρα βατραχάκια αλλά πολύ επικινδυνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπα αυτο ειναι σοβαρο γιατι παραλιγο να παιρναμε στο λαιμο μας και τα αλλα ψαρια.σε ενα 15 λιτρο 2 απο δαυτα θα ειναι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βατραχάκι σε ενυδρείο με ψάρια; | Tkagem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-07-06 19:08 |
Λιμνη Και Βατραχοσ Σε Νουφαρα | nendosstelios | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 21 | 28-06-06 08:45 |
Πλατανοφυλλα σε ενυδρεια | soza | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-05 02:21 |
Βατραχακια | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-01-03 13:53 |