|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το 2 και το τρίτο κακός μπήκαν , το ενυδρείο σου δεν είναι ακόμα έτοιμο να συντηρήσει τέτοια ζωντανά
|
|
|||
|
|||
![]()
To aquascaping προσωπικά δεν μου αρέσει. Έχεις σηκώσει ψηλά κάποια βράχια και το αποτέλεσμα δεν φαίνεται φυσικό.
Το damsel είναι αρκετά επιθετικό ψάρι. Ο μανδαρίνος δεν θα βρει τροφή σε ένα τόσο φρέσκο ενυδρείο (από το κατάστημα δεν σε ρώτησαν για το ενυδρείο σου πριν το πάρεις?). Και ήδη έχεις βάλει πάρα πολλά ψάρια... Στο θαλασσινό δεν βάζουμε τις αναλογίες όπως στο γλυκό. Να φανταστείς ότι το tang χρειάζεται 200 λίτρα!...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Είναι λίγο οι 3 μήνες;
Θανάσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anasios : 06-06-08 στις 09:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ είχα έναν μανδαρίνο που έτρωγε και flakes. Μπορεί να φάει λοιπόν. Απλά στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν τρώνε και γι΄ αυτό αυτές οι "συμβουλές".
Θαλασσινό ενυδρείο τριων μηνών θεωρείται πολύ φρέσκο....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έτσι μου φαίνεται και μένα πιο καλό, και με πιο πολύ άδειο χώρο
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλύτερο!
|
||||
|
||||
![]()
εγω το δικο μου το εχω τοσους μηνες και ακομα το ψιλοαλλαζω.......
![]() ![]() ![]() πολυ ωραιο γινεται ανασιε καλη συνεχεια........... ------------------------- το κιτρινο τα νταμσελακι το ειχα και εγω ...ηταν παρα πολυ ησυχο ισως και στρεσσαρισμενο ..... ετρωγε πολυ αλλα δεν ηταν φυσιολογικο στις κινησεις του ....... ..οποτε το εδωσα σε ενα φιλο οπου εχει νταμσελ και ειδα οτι αρχισε να φερεται πιο φυσικα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 09-06-08 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν ,παιδιά , εκεί που το άλλαζα και με στένευε ο χώρος , αποφάσισα να το αλλάξω μια και καλή.
Αγόρασα ένα κινέζικο elite 200 λίτρων ,και η μεταφορά γίνεται σιγά-σιγά. Το πρόβλημα μου είναι το φωτιστικό, γιατί οι Κινέζοι έχουν λάμπες 60 εκατοστά μεν , αλλά όχι ακριβώς 60 εκ. δε . Αποτέλεσμα οι sera που είχω να μην χωράνε ακριβώς, οπότε σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω.Το ότι είναι 20 w ενώ της sera 18 w δε νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα.Σωστά; Φωτό μόλις έτοιμαστεί. Καμιά συμβουλή για τη μεταφορά ;
|
||||
|
||||
![]()
Οι νέες φωτό.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λλη μια προσπάθεια!! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-05-08 21:43 |
Προσπάθεια γδυσίματος...? | lama0502 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-06-07 22:39 |
Προσπάθεια Νο 2 | chrisx | Δίσκοι | 14 | 29-03-07 21:06 |
Προσπάθεια αναπαραγωγής ... | crazyio | Bettas | 7 | 29-10-06 12:33 |