|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο παρακάτω κάβουρας ήρθε λαθρεπιβάτης.Είναι περίπου 6 εκ. και έγινε μάχη για να πιαστεί.Τώρα τον έχω σε ένα μικρό δοχείο.Να τον ξαναβάλω ή.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε πιστεύω να σκέφτεσαι να ξαναβάλεις στο ενυδρείο σου το κατά τα άλλα συμπαθέστατο τριχωτό καβουράκι.
![]() Δε ξέρω αν θα επιβιώσει στη Μεσόγειο. Ένα παρόμοιο που είχα βρει κι εγώ αφού τον κράτησα για αρκετό διάστημα μέσα σε ένα φελιζολένιο ψυγειάκι με λίγο νερό κι ένα μικρό βραχάκι για να κρύβεται τον αμόλησα πέρυσι το καλοκαίρι στη θάλασσα κοντά στα βράχια. Νομίζω καλύτερα από το να τον σκοτώσεις αφού τον έπιασες ζωντανό. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσες φορες εχουμε πει οτι ΔΕΝ αφηνουμε στο περιβαλλον ειδη που δεν ανηκουν σε αυτό?
Αρκετα προβληματα εχει απο μονο του... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τώρα σχετικά με το καβουράκι υπάρχει περίπτωση να μην πειράξει κοράλλια. Δεν είναι σίγουρο όμως. Αν θες μπορείς να ψάξεις να του βρεις ένα σπιτικό, ένα fish only ενυδρείο π.χ., ενός φίλου ή ακόμη και σε κάποιο sump.
|
||||
|
||||
![]()
ok sorry
![]() Το μήνυμα ελήφθη. |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από πρόσθεση βράχου και ζωντανών.
|
||||
|
||||
![]()
H σημερινή του μορφή και ελπίζω ... τελική. Μετά από αλλαγές στη σύνθεση έχω 2 κλόουν ,το κίτρινο ντάμσελ, ένα μανδαρίνο και το τάνγκ.
....Ξέρω το τανγκ θέλει χώρο , αλλά προς το παρόν είναι μικρό .Όταν ... μεγαλώσει θα μετακομίσει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λλη μια προσπάθεια!! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-05-08 21:43 |
Προσπάθεια γδυσίματος...? | lama0502 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-06-07 22:39 |
Προσπάθεια Νο 2 | chrisx | Δίσκοι | 14 | 29-03-07 21:06 |
Προσπάθεια αναπαραγωγής ... | crazyio | Bettas | 7 | 29-10-06 12:33 |