|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη η ζωη ειναι πολυ ωραια και δεν θελει ανχος.εμενα πολυ μου αρεσει εδω με εσας αλλα δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να εχουν κοντρες. εγω ειμαι στον κοσμο μου δεν εχω ανχος πλεων γιατι αν και ειμαι 25 εχω πολλα προβληματα υγειας και κοιταω να περναω καλα.στην αρχη με κραξανε λιγο με το ενυδρειο αλλα τους ελεγα δεν με πιραζη πειτε οτι θελετε, ο καθενας λεει την γνωμη του δεν μπορεις να του την αλλαξεις. δεν το λεω για καποιον προσωπικα γενικα μιλαω δεν εχω τιποτα με κανεναν σας αγαπαω ολους και σας σεβομαι παρα πολυ
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και τι απο τα 2 θα ηταν πιο χρησιμο για τον περιοσρισμο τους...να τις βλεπουμε σαν παραδειγμα προς αποφυγιν ..η να μη τις βλεπουμε καθολου?
|
||||
|
||||
![]()
κουμπαρε να της χαιρομαστε γιατι ειναι ωραια αλλα με μετρο και χαβαλε οχι με κοντρες.θα ηταν πολυ ωραια να μιλουσαμε για κατι αλλο και να υπηρχε και πολυ γελιο.χαμογελαστε η ζωη ειναι πολυ μικρη και πρεπει να την ζεις εντονα.δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα! συγνωμη αν ειπα κατι κακο.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εχει κανεις το CD "AGA Aquascaping Contest"? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 07-03-05 00:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |