Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Greek Aquarist's Boards

Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-05-08, 12:49
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Θα σας πω την δική μου τακτική την οποία και εφαρμόζω.

Όσον αφορά το κλείδωμα θεματικών ενοτήτων, ένα θέμα κλειδώνετε όταν:
α) δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιώδες πια. Εξηγώ... όταν έχουν λυθεί όλες οι απορίες και έχει κλείσει το θέμα αλλά συνεχίζονται (ακατάπαυστα) δημοσιεύσεις άσχετες με το θέμα (είτε με χιούμορ, είτε με αντιπαραθέσεις, είτε του στυλ... "πότε θα βρεθούμε για κανα καφέ Μήτσο;" ), ήρθε η ώρα για λουκέτο.

β) τα μέλη αρχίσουν να έρχονται σε έντονες αντιπαραθέσεις. Τότε κλειδώνετε το θέμα ακόμα κι αν δεν έχουν λυθεί όλες οι απορίες της θεματικής ενότητας. Οπότε όποιος έχει κι άλλες ερωτήσεις, δεν έχει παρά να ξεκινήσει ένα καινούρια θέμα θέτοντας εκεί τις νέες ερωτήσεις του.

γ) αν το ζητήσει ο δημιουργός της θεματικής ενότητας.

Όσον αφορά το σβήσιμο δημοσιεύσεων:
Γενικά είμαι κατά των σβησιμάτων επειδή, όπως σωστά ειπώθηκε, ο γραπτός λόγος του καθενός είναι που μένει και αυτό εντέλει θα κριθεί. Προσπαθώ να μη σβήνω δημοσιεύσεις παρά μόνο αν αναγκαστώ.
Αναγκάζομαι λοιπόν να σβήσω δημοσιεύσεις μελών όταν σε σοβαρά θέματα απαντούν με άσχετα με το θέμα μηνύματα (όπως πχ. "θα βρέξει σήμερα") μόνο και μόνο για να ανεβάσουν το κοντέρ τους. Οι παλιότεροι θα ξέρουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.

Τέλος, όσον αφορά το σβήσιμο θεματικών ενοτήτων:
Είμαι εντελώς κατά του να σβήνονται ολόκληρες θεματικές ενότητες. Ακόμη και αυτές που περιέχουν έντονους τσακωμούς. Όπως είπα παραπάνω, αυτές θα πρέπει να κλειδώνονται και να μένουν εκεί.
Οι μόνοι λόγοι (κατ' εμέ) να σβήνονται θεματικές ενότητες είναι (στο επι παντός επιστητού ας πούμε) όταν δημιουργούνται θέματα που μπορούν να θίξουν κάποια πρόσωπα ή κοινωνικές ομάδες.

Όσον αφορά τα ***, οι διαχειριστές θα πρέπει να ελέγχουν και να φιλτράρουν τα μηνύματα των μελών και να διορθώνουν (όπως έκανα νωρίτερα σήμερα ) τις "λέξεις". Στη συνέχεια, θα πρέπει να στείλει ΠΜ στο μέλος ενημερώνοντάς τον και κάνοντάς του παρατήρηση.
Το ίδιο ισχύει και όταν κάποιο μέλος έχει ανάρμοστη συμπεριφορά... τρώει κίτρινη κάρτα όπως θα έλεγε ο γαύρος.
Παλιά 28-05-08, 14:16
orck Ο χρήστης orck δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Π.Φαληρο
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην orck Send a message via Skype™ to orck
Προεπιλογή

δηλαδη αυτος που κανει μια ερωτηση για ενα θεμα εχει και καποιο ειδος ιδιοκτησια στο θεμα;
αυτο δεν το καταλαβαινω

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα σας πω την δική μου τακτική την οποία και εφαρμόζω.

Όσον αφορά το κλείδωμα θεματικών ενοτήτων, ένα θέμα κλειδώνετε όταν:
γ) αν το ζητήσει ο δημιουργός της θεματικής ενότητας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-05-08, 15:00
Το avatar του χρήστη Iann_is
Iann_is Ο χρήστης Iann_is δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ν.Κόσμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Iann_is
Προεπιλογή

Προτείνω να κλειδωθεί το θέμα...

www.ertunited.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-05-08, 15:52
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Iann_is Εμφάνιση μηνυμάτων
Προτείνω να κλειδωθεί το θέμα...
δεν εισαι ο δημιουργος του θεματος...ζηλια!! ....τωρα εγω να χαρω οτι μπορω να ζητησω το κλειδωμα του θεματος??

σοβαρα παντως ευχαριστω οσους εγραψαν και οσους γραψουν γιατι απαντουν στο ερωτημα μου απο διαφορετικες οπτικες...
Παλιά 28-05-08, 20:32
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orck Εμφάνιση μηνυμάτων
δηλαδη αυτος που κανει μια ερωτηση για ενα θεμα εχει και καποιο ειδος ιδιοκτησια στο θεμα;
αυτο δεν το καταλαβαινω
Όχι. Δικό μου το λάθος.

Αυτό που έγραψα πάει για το σβήσιμο (όχι το κλείδωμα) των θεματικών ενοτήτων και συγκεκριμένα για τις μικρές αγγελίες.
Παλιά 29-05-08, 18:06
Το avatar του χρήστη xontros
xontros Ο χρήστης xontros δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μελίσσια (Aθήνα)
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην xontros
Προεπιλογή

Ένα πράγμα στη συγκεκριμένη συζήτηση μας έχει ξεφύγει.. Και εννοώ το Post #21..

Η αρχή έγινε εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23084
Ρωτάω: αυτό το thread δεν απαιτούσε σβησίματα & κλείδωμα?
ΟΚ, μπήκαν κάποιες απόψεις περί ηλικίας.. Ηλικίας που από 12 έγινε 18:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23486
(επί τη ευκαιρία, ούτε αυτό το thread δεν ήθελε κλείδωμα?)

Και συνεχίστηκε με 413 (μέχρι στιγμής) μηνύματα:
http://www.aquatek.gr/vb/search.php?searchid=782219
πολλά από τα οποία αποτελούν "συμβουλές" (δεν ξέρω βέβαια αν είναι σωστές ή όχι.. το ελέγχει άραγε κανείς?)

Τελικά, φαίνεται πως όντως υπάρχει ενυδρείο:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25293
οπότε, για το καλό των ψαριών και μόνο, κατά τη γνώμη μου χρειάζεται "βοήθεια" και όχι λογικές τύπου "ban"..

Αυτό που αναρρωτιέμαι είναι αν υπάρχει κάποιος έλεγχος σε όλα αυτά, κυρίως λόγω του ότι ανοίγουν θέματα με ερωτήσεις, και μετά από απάντηση του συγκεκριμένου μέλους, δεν απαντά κανείς άλλος, αφήνοντας να διαδίδονται λάθος ενδεχομένως πληροφορίες (ενδεχομένως επαναλαμβάνω, δεν ξέρω..), ή να μήν ενημερώνονται καταλλήλως μέλη του forum που ψάχνουν για να μάθουν.. Τα έχουν δει όλα αυτά οι mods? Έχει γίνει κάποια προειδοποίηση?

Υ.Γ. Επειδή το συγκεκριμένο post αποτελεί κριτική προς συγκεκριμένο πρόσωπο, ουδεμία αντίρρηση δεν έχω να σβηστεί αν χρειάζεται..

Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855
Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530

Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-08, 18:49
orck Ο χρήστης orck δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Π.Φαληρο
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην orck Send a message via Skype™ to orck
Προεπιλογή

ας μην ξεχναμε για ποιο λογο ειμαστε εδω
(αυτο παει και για εμενα που τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι ασχολιεμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ με το φορουμ και τα εσωτερικα του)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-08, 20:41
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

εδω θα συμφωνησω οσο δεν παει.....αλλα λεω φαση ειναι θα περασει..
Παλιά 30-05-08, 20:36
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Λειπω δεκα μερες και δεν εχω πολυπαρακολουθησει τα τεκταινομενα, αλλα και παλι θα ειμαι συντομος. Περα απο τα αυτονοητα (σβυσιμο αγγελιας μη ισχυουσας, αδειασμα που και που του παντος επιστητου, σβυσιμο βωμολοχιων κλπ), ενα θεμα κλειδωνεται αμα η αντιπαραθεση παει να ξεφυγει - αλλά ενδεχομενως η ουσια του θεματος θεωρειται χρησιμο να μεινει, ή σβυνεται (ειτε ενα ποστ ειτε ολοκληρο θεμα) εαν γυρναει σε προσωπικες διαμαχες, ή προσβολες προς τριτους.
Γενικως υπαρχει μια ελαστικοτητα, κακως ισως, γιατι πολλοι το εκμεταλευονται (εν αγνοια τους ισως) και το παρατραβανε και μετα σβου ολο μαζι και εκπλησσονται...
Ελπιζω να σας καλυψα....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές