|
|
||||
|
||||
![]()
αρα επιβεβαιωνεις το φυλο και με το χρωματισμο που σου ειπα....οποτε αν το αλλο δεν κελαιδαει και ειναι πανω απο ενος ετους ειναι θηλυκο.....δες τα φτερα της ουρας του αν εχει καποιες λιγο πιο εντονες κιτρινες γραμμες οριζοντιες....αν ναι τοτε εχεις ζευγαρι και καλο ειναι να τους βαλεις σε ευρυχωρο κλουβι με μια φωλια...ταιζε τα εκτος απο την κανονικη (ποικιλια απο κεχρι και ηλιοσπορο) τροφη πολλα φρουτα και λαχανικα (ειδικα καροτο )...αυγοτροφη (τη βρισκεις σε πετ-σοπ) και κοκκαλο σουπιας σαν πηγη ασβεστιου...λιγη ηρεμια και πολυ συντομα θα εχεις αυγα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα τα άφησα ελεύθερα.Δεν κάθονται παλι μαζί αλλά τουλάχιστον περπατάνε.Το κακό ομως είναι οτι τρομαζει το καναρινάκι μου αφου βλεπει 2 κότες να κάθονται πανω στο κλουβί του.Τους εχω φολιά γιατί είχαν κάνει αυγά αλλά επειδή επιτέθηκε μια γάτα στα πουλιά οπως ήταν κρεμασμένο το κουβί επεσε και μάλλονέφαγε τα αυγά.Το μικροτερο υψος ποσο να είναι;
|
||||
|
||||
![]()
το μηκος εχει πιο μεγαλη σημασια οσον αφορα τα πεταγμα...αν εχεις χωρο και δυνατοτητες κανε ενα κλουβι 2 μετρα μηκος επι 1,5 μετρα υψος...και 1 μετρο πλατος...αν δε μπορεις...καντο απλα οσο πιο μεγαλο γινεται...
|
||||
|
||||
![]()
κουκουρουκου power ranger
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα αλλα μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 136 | 26-05-08 19:41 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |