|
|
||||
|
||||
![]()
Ο παππούς μου που έχει πολλά μου έδωσε το θυληκό με ενα αρσενικό και καταλαθως αφού καναν οτι αναν συνέχεια αντι να πεθάνει το θυληκό απο την εξάντληση πεθανε ο Σοφοκλής.Τα πήγα και τα μωρά πίσω στον παππού μου και κράτησα μονο την Camila.Θα το φτιάξω το κλουβί απο αυτο το προστατευτικο[πράσινο] πλαστικό.Έχω και ηλεκτρικό συραπτικό οπότε θα το φτιάξω 1,90 2,00 μέτρα.Αν δεν φτιάξω ή θα πάρω αυτό απο καρφούρ ή θα τα στείλω σε έναν κύριο Πάνο που μένει στην Αλεξανδρούπολη και έχει κόλιμα με τα ενυδρεία.Ρε παιδιά μήπως τον ξέρεται;
------------------------- Βρήκα τι θα τα κάνω.Θα τα ανταλάξω με ενα ενυδρείο 50lt.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 24-05-08 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ο κυριος Πανος εχει αυγα απο τα κοκατιλακια του (και μωρα που ηδη πετανε απο αλλο ειδος)..οποτε σου δινει κινητρο να τα κρατησεις να δεις αν οντως ειναι αρσενικο θηλυκο να τους βαλεις ανετο κλουβι και μια φωλια και να προσπαθησεις να τα αναπαραγεις....ειναι υπεροχο να βλεπεις τη διαδικασια και τα μωρα να μεγαλωνουν και να μαθαινουν να πετανε... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε ξερουν να πετανε ισως γιατι δε τα αφηνεις να εξασκηθουν...σε ενα μεγαλο κλουβι να δεις πως θα πηγαινουνε σφαιρα.... απο τη φωτο βλεπω οτι το πρωτο ειναι σιγουρα αρσενικο...εχει πολυ κιτρινο στο προσωπο...ειναι η αγρια μορφη του...το αλλο εχει χρωματισμο μη φυσικο και εκει πρεπει να δεις τις γραμμες που ειπα αν προκειται για θηλυκο..η να μην κελαιδαει...απο το προσωπο σε αυτη την ποικιλλια δε καταλαβαινεις το φυλο με σιγουρια...
|
||||
|
||||
![]()
οχι το τσιριγμα....επιασες κανενα να κελαιδαει?? να σιγοσφυριζει μελωδικα και οχι να φωναζει...και αν ναι..ποιο??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα αλλα μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 136 | 26-05-08 19:41 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |