|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι υγρα αντιδραστηρια γιωργο...ξερεις εσυ..δοκιμαστικοι σωληνες ml νερου σταγονες αντιδραστηριων και χρωματικες κλιμακες...μπορεις και απο ιντερνετ...αλεξ-πολη δυσκολα θα βρεις καλης εταιριας...
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εχεις να προτεινεις κανενα site που εχεις τιμησει και καμια καλη εταιρια???ολοι σας ετσι...οι περισσοτερες γνωμες ειναι καλυτερα......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο ακουαριστικ γινονται πολλες παραγγελιες...δεν εχω προσωπικη εμπειρια..
http://www.aquaristic.net/index.php?...ram=test+tetra δες το λινκ...καλα τεστ ειναι και της API αλλα δε τα βρηκα στο ακουαριστικ...μαλλον δε ξερω να ψαχνω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού δεν έχει ΑΡΙ το aquaristic
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ξερεις τοτε site που μπορω να ΑΡΙ που υποστηριζει ο πανος?
|
|
||||
|
||||
![]()
με εκανες να νιωσω καλυτερα....
![]() ![]() γιωργο εγω τα πηρα απο θεσσαλονικη...αν θες σου δινω μερικα τηλεφωνα απο μαγαζια..συγκρινεις τιμες και ρωτας αν στελνουν επαρχια.... αλλα εκτος απο ΑΡΙ τα παιδια λενε οτι και της τετρα ειναι πολυ καλα..και ισως καποιος μας πει και για αλλη εταιρια....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
SALIFERT
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια και αλλο θανατο ειχα σημερα....πεθαναι το ενα τιγρακι...και σημερα στεναχωρεθηκα κιολας,γιατι τα εκανα ολα καθε μερα οπως ειπατε...και νερο 50%αλλαζα και λιγη τροφη εβαζα κτλ.....μηπως υπαρχει περιπτωση να τσακωθηκαν μεταξυ τους...γιατι και ενα φυτο ηταν βγαλμενο το πρωι και λιγο φοβισμενα εμοιαζαν...α και παλι δεν ειχε τα σημαδια που μου ειχατε πει για ασθενεια.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΗΠΩΣ...? | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-11-07 01:37 |
μηπως neon ? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-07 02:04 |
μηπως ειναι fin rot? | Πάνος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 02-04-06 13:33 |
μηπως εμπλεξα; | leonidas | Bettas | 18 | 29-05-05 16:19 |
Ειναι αρρωστο(gourami) και θελει θεραπεια? | xrele24 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 24-01-05 20:23 |