|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 5 ημέρες οι γόνοι κάνουν την εμφάνιση τους σε κάθε επιφάνεια του ενυδρείου:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σε λίγες μέρες θα έχουν καταναλώσει τον λυκινθο σάκο και θα αρχίσει η αναζήτηση τροφής. Ινφοσούρια ,κρόκος αυγού για τις πρώτες ώρες και στην συνέχεια αρτέμια και έτοιμα σκευάσματα περιμένουν να ταΐσουν εκατοντάδες στόματα . Από την στιγμή που οι γόνοι θα αρχίσουν την ελεύθερη κολύμβηση και για τουλάχιστον ένα μήνα αρχίζει η επίπονη δουλειά που περιλαμβάνει 4-5 γεύματα την ημέρα κυρίως με εκκολαπτόμενη αρτέμια ,καθημερινό σχολαστικό σκούπισμα του βυθού ,καθημερινές αλλαγές νερού με αργούς ρυθμούς με μηδενικές αποκλίσεις θερμοκρασίας ,καθημερινή προετοιμασία φρέσκου νερού από την προηγουμένη ημέρα έτσι ώστε να χορηγηθεί όσο λιγότερη ποσότητα αντιχλώριου (γενικά τα αντιχλώρια δεν κάνουν καλό στους γόνους) . ΤΕΛΟΣ 1ου ΜΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ 2ο: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25198
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 14-02-16 στις 23:02 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν μου εμφανίζει τισ φωτό? To mozzila firefox έχω...
|
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Τί να πω...
ΜΠΡΑΒΟ!!! ΥΓ:Τελικά βρήκα τι να πω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια Μπράβο Σωκράτη!
Παιδεύτηκες τοσο πολυ για να βρεις αυτα τα ψαράκια! Τελικα η επιμονή και η υπομονή ανταμειβεται! Ευχομαι να σου ζησουν οσο ποιο πολλα γινεται! και πάλι ΜΠΡΑΒΟ! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν βγει κανένα μαύρο ,να ξέρεις θα γίνει δικό σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά με κάνετε και ζηλεύω που δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
----------------------------------------------------- Μπράβο Σωκράτη!!!! ¶ψογη παρουσίαση και άψογο αποτέλεσμα!!! Να σου ζήσουν!!!!! Απέδωσε η μελέτη σου τελικά και η επιμονή σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικος!
Συγχαρητηρια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Χρυσόψαρων:Φροντίδα γόνου. 2o Μέρος | SOCRATIS | Αναπαραγωγή | 32 | 21-05-16 12:50 |
Πανσέληνος+αναπαραγωγή χρυσόψαρων | SOCRATIS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 25-02-09 13:25 |
Άλγη . . μέρος 2 | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 19-05-05 17:37 |