|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βγει κανένα μαύρο ,να ξέρεις θα γίνει δικό σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά με κάνετε και ζηλεύω που δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
----------------------------------------------------- Μπράβο Σωκράτη!!!! ¶ψογη παρουσίαση και άψογο αποτέλεσμα!!! Να σου ζήσουν!!!!! Απέδωσε η μελέτη σου τελικά και η επιμονή σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικος!
Συγχαρητηρια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τωρα ειναι ψαρια???? Σαν γελαδια φαινονται.......Γεμιζουμε και τη φυση με δαυτα.....ΦΤΟΥ ΣΟΥ..... Οσο για τους κινεζους και τη δυσκολια των ψαριων σου.....αυτη ζοριζονται να παν τουαλετα (γιαυτο και εχουν σχιστα ματια) ψαρια θα καταφερναν να αναπαραγουν???????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Σωκράτη!!!
Αψογος!!! ![]() Να βάλεις και φωτό λιγους μήνες μετά να δούμε και την εξέλιξη τους... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου για τον κοπο και την προσπαθεια σου!!!!...ενημερωσε μας για την εξελιξη...
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετική προσπάθεια. Να σου ζήσουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα θερμά μου συγχαρητήρια για το επίτευγμα και την παρουσίαση!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Χρυσόψαρων:Φροντίδα γόνου. 2o Μέρος | SOCRATIS | Αναπαραγωγή | 32 | 21-05-16 12:50 |
Πανσέληνος+αναπαραγωγή χρυσόψαρων | SOCRATIS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 25-02-09 13:25 |
Άλγη . . μέρος 2 | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 19-05-05 17:37 |