|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να ειναι μυκητες,οι οποιοι θα φυγουν μονοι τους εν καιρω.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() http://i225.photobucket.com/albums/d...2/Pb290053.jpg
|
|||
|
|||
![]()
Μυκητας θα ειναι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηρθε ο σουπερ θερμοστατης! Εκανα μια στηριξη απο το πλαισιο του καπακιου με ενα καλωδιο και εγινε μια χαρα. Ειναι ο HYDOR 200w και πηγε 40 ευρω το μαλλi.
Κατα τη γνωμη μου εκτος οτι κρυβεις τον θερμοστατη απο το ενυδρειο ειναι πιο σωστη λυση λογω οτι δεν εχεις τον κινδυνο να σπασει το γυαλι, να σου μεινει εκτος νερου σε μια αλλαγη και επισης χτυπα ξυλο να σου διαρρευσει ρευμα στο ενυδρειο. ![]() Εκανα και ενα μινι πειραματακι, επειδη εχω βγαλει ηδη 2 εβδομαδες στρωσιμο με αμμωνια και δεν εχω δει ακομα αναπτυξη απο τα βακτηρια (ειμαι ακομα στα 4 ml), εριξα safe start της TETRA για να δω αν θα εχω ολα αυτα τα καλα αποτελεσματα που εχουν δει ολοι οσοι το δοκιμασαν. Αναμεινατε.... Διοξειδιο και φωτισμος εκτος απροοπτου θα ειναι ετοιμα αυριο και ολας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι κι αλλιως σε 1-2 εβδομαδες το πολυ θα ησουν ετοιμος με την αμμωνια.
Τωρα αν στο ιδιο διαστημα στρωσει και παλι, δεν θα ξερεις σιγουρα αν βοηθησε το ζουμακι. Εγω παντως νομιζω οτι βοηθανε και τα ζουμακια τετοιου τυπου. Αλλα για το "πειραμα" το λεω. Κατα τα αλλα καλα εκανες.
|
|||
|
|||
![]()
Το καπακι τελειωμενο! Αυριο οι φωτο κομπλε με το κυκλωμα.
![]() Η βελονοειδης που πηρα για το συστημα CO2 καθως το μανομετρο που πηρα ειναι χωρις ![]() ![]() Δευτερα θα ειναι φουλ λειτουργησιμο το CO2 , αυριο τα φωτα. Παρασκευη περιμενω φυτακια.... ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To controler του φωτισμου πολυ "προχωρημενο" το βλεπω (στην πρωτη φωτο).
![]() Σοβαρα τωρα, τους ανακλαστηρες θα τους κανεις συστημα "γλαρο" ?
|
|||
|
|||
![]()
Οχι και ουτε το ξερω το συστημα, απλα κοιταξα να δω πως θα πανε πιο ωραια και απλωμενα στο περιορισμενο χωρο. Υπ'οψιν τα καπακια θα παραμεινουνε λειτουργησιμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφα προχωραει.θα βγει σωστο ενυδρειο μιας κ βλεπω απο υπομονη διαθετεις!Προσεξα ομως οτι οι ανακλαστηρες εχουν πιασει ολο το καπακι...ανεμιστηρακια που θα μπουν?πλησιαζει κ καλοκαιρι....
|
|||
|
|||
![]()
θα δουμε πως θα προχωρησει απο ζεστη, ολα τα καλοκαιρια την ειχα γλιτωσει χωρις ανεμηστηρακια. Στην αναγκη βγαζω μια λαμπα εχουμε αλλα 73w.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΣΤΡΩΣΕ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αμμωνια 0 . Nitrite 2mg/l , Nitrate 15mg/l Ταισα λιγο τα βακτηριδια με αμμωνια να μην πεινανε σημερα, γιατι ψαρια δεν βλεπω να βρισκω ακομα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικά έκανες τη διάχυση που έλεγες???
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορω τωρα ειμαι στη δουλεια μετα γυμναστηριο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ δεν έχω πρόβλημα,κάθε μισό λεπτό ακούω και ένα τσούφ,που είναι ο αέρας που είναι μαζεμένοσ και εκτονώνεται...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Να μια φωτο απο το πλαι. Οπως βλεπετε το σωληνακι του CO2 εχει μπει απο την πισω μερια του σωληνα εισοδου, με συνεπεια οταν το βλεπουμε το ενυδρειο απο την οψη να μην φαινεται καν το σωληνακι. Οσο για το υψος με λιγο πειραματισμο μπορω να το κοψω αρκετα πιο πανω εως 2 ποντους κατω απο την επιφανεια πιστευω. ------------------------- Μπηκαν τα ψαρια ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() Δυστυχως δεν πολυφαινονται γιατι χανονται μεσα στα φυτα αλλα αυτο ειναι το ποθητο αποτελεσμα για εμενα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theofilos : 03-06-08 στις 21:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια ΜΠΡΑΒΟ!!! Κατά την ταπεινή μου άποψη άψογο!!! Μία τέλεια ζούγκλα να κάθεσαι να τη χαζεύεις ώρες να φροντίζεις τα φυτά σου και να παρέχεις χαρά στα ψαράκια σου!!! Χαρά στην υπομονή σου που έστησες ένα τέτοιο ενυδρείο με τον εξοπλισμό πραγματικά άφαντο!!! Συγχαρητήρια και πάλι!!!
Υ.Γ. Περιμένουμε φωτο μόλις αναπτυχθούν κι άλλο τα φυτά και βγουν και μερικές άλγες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο !! πολλή ωραίο.
τα φυτάκια που έχεις βάλει μπροστά τα μικρά που έιναι σκορπισμένα πώς λέγονται? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 03-01-08 18:55 |
Το 120λ. ενυδρειο μου | AXEL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 06-07-07 14:46 |
νεο ενυδρειο | petros | Bettas | 1 | 27-04-06 12:14 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-07-04 18:09 |