|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτηκα να κάνω μια παρουσίαση ενός ενυδρείο μου γιατί σε λίγο καιρό θα διαλυθεί και οτι υπάρχει μέσα θα πάει σε ένα 400λ. που θα κατασκευάσω
![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:100x30x40 Όγκος:120λ.-100λ(καθαρά) Κατηγορία:κοινονικό φυτεμένο Φυτά:1χcladophora aeqaqropila,2xMicrosorum preropus ''Undulata'',3xannubia,1xEchinodorus 'aframe',1xBacopa monnieri,1xAponogeton Longiplumulosys,4xVallisneria spiralis ''Tiger'' και άλλα 3 φυτά που δεν τα ξέρω... Ψάρια / ¶λλα είδη:12χ neon,2χ ramirezi(ζευγάρι),3χ Carnegiella strigata,4x corydoras Διακοσμητικά υλικά:2χπέτρες,2χμοπάνι,άμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαύρο Φωτισμός:1χΤ8-30w ![]() Διάρκεια φωτισμού:10ώρες την μέρα με χρονοδιακόπτη Φιλτράρισμα:fluval 205 Θερμοστάτης:rena 100w Λίπανση:υγρή λίπανση amstra aquarium dunger Παροχή CO2:σύστημα της nutrafin Τροφές:Tropical D-Allio plus,Tropical supervit,osi shrimp pellets,omega one shrimp pellets Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0,5 Αλλαγές νερού:κάθε Κυριακή Θερμοκρασία:27-28τώρα ¶λλες πληροφορίες:2 ανεμηστηράκια στο καπάκι που τον τελευταίο καιρό δουλεύουν ακατάπαύστα ![]() Φωτογραφία: Για να ακούσω σχόλια...Πως σας φένεται?Παρατηρίσεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο!!!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πάρα πολύ το αποτελέσμα οπτικά....!!!!
![]() ![]() Μερικά πραγματάκια μόνο... Την άμμο καλύτερα είναι να της δίνεις μία ελαφριά κλίση από πίσω προς τα μπροστά.... Έτσι θα δώσεις ένα βάθος στο ενυδρείο και θα δεις ότι θα φαίνεται πιο ωραία.... Και δεύτερον ΝΟ3= 0,5.......?????? Με τι μετράς...??? Συγχαρητήρια.... ¶ντε και στο 400άρι.... ![]() ![]() ![]() Αλήθεια μόνος σου θα το κάνεις...???? |
|
||||
|
||||
![]()
Το 400 θα το ξεκινήσω σε λίγες μέρες...τα τζάμια ήδη τα έχω και έτσι δεν θα μου έρθει πολύ ακριβά...Βέβαια με την βοήθεια του πατέρα μου σε δύσκολα σημεία...
------------------------- Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 05-07-07 στις 19:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου πολυ ομορφο......εδω μεσα εχεις τον κουλη?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχα εκει μεσα τον κουλη δεν θα ειχε μεινει τιποτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο σου! Βέβαια εχθρός του καλού το καλύτερο και σου το εύχομαι στο 400αρι!!!
Υ.Γ. Μια καλύτερη φωτό του ραμ μπορείς να ανεβάσεις διότι διακρίνω κάτι στα λέπια του που με προβληματίζει!! (χαμηλά στο σώμα του τα λέπια του μου φαίνονται κάπως διογκωμένα, βέβαια μπορεί να με ξεγελάει η φωτό ή τα μάτια μου!)
|
|||
|
|||
![]()
παρα πολυ ωραιο...αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι η αμμο.
αληθεια,τα φυτα σου πως συμπεριφερονται με την αμμο(γιατι με ενδιαφερει)?για την αναπτυξη τους ρωταω γιατι απο χρωμα ειναι μια χαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο ανάπτυξη άλλο τίποτα!Μπορεί να είναι επειδή είναι ευκολα φυτα αλλά αν έβλεπες πως ήταν οταν τα πηρα θα κλαψεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου Αλέξανδρε, συγχαρητήρια!
![]() Και το διατηρείς πεντακάθαρο! ![]() ¶ντε και εις ανώτερα με το 400άρι! --------------------------------------- Πολύ ωραία και η άμμος όντως, μόνο που την βρίσκω πολύ φωτεινή...σε συνδιασμό με τα ανοιχτοπράσινα φυτά... Ίσως με καμιά μεγάλη ρίζα να σπάσεις το πρασινόλευκο τοπίο και να δείξει ακόμα πιο ωραίο...!(...ή τουλάχιστον κάνα κόκκινο φυτό για αντίθεση) Θέμα γούστου βέβαια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο...Αν εξερεσεις καπια μικροπροβληματα με την αλγη...
|
|
|||
|
|||
![]()
κατι μου θυμηζει αυτο το ενυδρειο χααχα
αναι ειναι ολοιδιο με το δικο μου πολυ ωραιο ενυδρειο σεκψου στο 400 στην ψυλη γωνια να βγαινουν λεπτα κλαδακια ντυμενα με ρισια προς τα εξω υπεροχο... αντε σου φχομαι και το 120 ρεεφ που ηθελες ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρειο μου!!! | shilvershark | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 13-06-06 18:16 |
το ενυδρειο μου | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-01-04 02:18 |