|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα πιστοποιημένα προϊόντα θα μου επιτρέψετε να μην τα εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια όπως και τυχόν ψιλά γράμματα που μπορεί να λένε για απόδοση με διακύμανση.
|
|||
|
|||
![]()
που εχουν οι συγκεκριμενες λαμπες ψιλα γραμματα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να τις αναψεις για να τα δεις..
![]() Σοβαρα τωρα, παιζοντας μονο με τη λαμπα δεν ειναι και πολυ ευκολο να ανεβασεις την αποδοση. Παιζοντας ομως με το balast αν αυξησεις λιγακι το ρευμα ολα γινονται. Δεν το ξερω αν το κανει η juwel, ομως τεχνικά ειναι απολυτως ευφικτό. Καπως ετσι ξεκινησαν και οι VHO λαμπες στην αμερική, απο χομπιστες που υπεροδηγουσαν t8, μεχρι που το πηραν χαμπαρι οι εταιριες και εφτιαξαν λαμπες με πιο χοντρα νηματα, περισσοτερο/πυκνοτερο φωσφορο και πιο παχια ακρα ωστε να κρυωνουν, και τις πουλανε ως VHO....VHO=Very High Output... |
|
||||
|
||||
![]()
Και σιγά μην δεις τα ψιλά γράμματα πάνω στις λάμπες!
Στα τεχνικά χαρ/κά που σε κάποιο σημείο αναγράφονται ή έχει χαθεί το χαρτάκι που τις συνοδεύει.
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη παιδες αλλα μια εταιρια σαν την juwel, με χιλιαδες πωλησεις ενυδρειων ανα τον κοσμο, βλεπωντας οτι εχει πλεον εδραιωθει στα ενυδρεια ειναι φυσικο να εχει και δικο της μεγεθος στις λαμπες θεωρωντας (αναγκαζωντας) οτι ο αγοραστης του ενυδρειου θα παραμεινει στα προιοντα της.Δεν το θεωρω οτι εγινε σαν ''λαθος'' στο μεγεθος ,αλλα ειναι μια κινηση την οποια βλεπουμε σε παρα πολλα προιοντα και το περναμε στο ντουκου.
π.χ. δειτε τις διαστασεις στα ενυδρεια της και τις διαστασεις στα ενυδρεια της ΕΗΕΙΜ ή καποια κινεζικα.Υπαρχουν διαφορες 1,2 εκατοστων ,τοσων οσα χρειαζονται για να μην γινεται να παρεις ενυδρειο ΕΗΕΙΜ και καπακι JUWEL αν σπασει το ενα απο τα δυο.Ή ακομα και τις βασεις τους οι οποιες και αυτες παιζουν σε μερικα εκατοστα. Στα παραπανω βεβαια δεν συμφωνω καθολου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακυρο
|
||||
|
||||
![]()
Τι έπαθες με τα άκυρα φίλε Δέλτα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pHμετρο-CO2controller κλπ... | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-05 20:31 |
Συνάντηση Πατρινών κλπ κλπ | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 18-04-04 23:58 |
Περιοδικά κλπ | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 11-12-02 03:56 |