|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.arcadia-uk.info/product.p...lan=en&sub=&id=
|
||||
|
||||
![]()
Σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() -Εβγαλε η Arcadia Τ5 54Watt σε 1047mm μηκος?
|
||||
|
||||
![]()
φωτιες αναψαμε
![]() επρεπε να το περιμενεις αργα ή γρηγορα
|
|||
|
|||
![]()
δεν καταλαβαινω γιατι την πεσατε μερικοι (και μαλιστα αρκετα εντονα) στον nikman
για εμενα στα πλαισια της ελευθερης αγορας που αναφερθηκε μπορει ενας χρηστης να πουλησει οσο θελει ΑΛΛΑ μπορει ενας αλλος χρηστης να προειδοποιησει η να ενημερωσει για τις τρεχουσες τιμες στην αγορας, το φορουμ ειναι για χομπυστες προς χομπυστες, στην πραγματικη ζωη εαν σας πει ενας φιλος σας για ενα μεταχειρισμενο που σκεφτεται να αγορασει, δεν θα του πειτε την αποψη σας για την τιμη, την ποιοτητα; στην ουσια ο χρηστης που προειδοποιει το φορουμ προστατευει (ολα τα παραπανω ειναι γενικα η αποψη μου, δεν αναφερομαι στην αγγελια του Νεοκλη που μου φαινεται καλη) klaz ειμαι καθετα αντιθετος στις εμμεσες διαφημισεις σου, ειναι ανεπιτρεπτο αυτο που κανεις, θα μπορουσες να αναφερεις απλα οτι σε καποια ελληνικα καταστηματα οι εμποροι ζητανε τοσα για το συγκεκριμενο προιον, φανταζομαι οτι καταλαβαινεις οτι ετσι μου δινεις το δικαωμα να σου πω οτι ειστε φαρμακειο (ομολογω πολυ γουσταρω να την λεω σε καταστηματα που ξεφευγουν και προσπαθουν να κανουν τα φορουν των χρηστων τσιφλικι τους για να πουλανε στους επισκεπτες, εαν διαφωνεις Τολη με αυτα σβηστο ολο οπως ειναι) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pHμετρο-CO2controller κλπ... | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-05 20:31 |
Συνάντηση Πατρινών κλπ κλπ | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 18-04-04 23:58 |
Περιοδικά κλπ | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 11-12-02 03:56 |