|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο πετ...ακομη θα μαζευα λεφτα για το πρωτο μου....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καμιά Θεσσαλονίκη δε πάτε καμιά φορά. Απ ότι ξέρω εκεί ο Azores το παλεύει. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου εγινε κ@λ@ς η αγγελια να πω και γω τοο ασχετο μου.
Και το Juwel για να γινει "ενυδρειο" θελει τουλαχιστον αλλαγη ο θερμαντηρας (ως επικινδυνος για ψαροσουπες με πολλα παραδειγματα) και αν δεν αντικαταστησεις το εσωτερικο φιλτρο με ενα eheim, θα πρεπει να πεταξεις τα μαυρα-πρασινα σφουγγαρια και θα παρεις βιολογικα υλικα να το γεμισεις. Με τις Τ5 ειναι μια χαρα τωρα εκτος κι αν πας σε "περιεργα" κολπα. Το θεμα με τις τιμες στις αγγελιες ειναι περιπλοκο. Αλλα αν το παρεις με το κανονισμο, οπως ο πωλητης μπορει να γραφει οτι τιμη θελει (και να γινεται "κακος" στα ματια καποιων που ξερουν), ετσι και ο "εξυπνακιας" με το λινκ εχει το δικαιωμα να δινει τη "χαμηλη" τιμη "χαλωντας" την αγγελια και γινομενος "κακος" κι αυτος στα ματια του πωλητη. Αν δεν επιτρεπεται η οποιουδηποτε ειδους απαντηση στις αγγελιες, ας κλειδωνεται απο την αρχη η καθε αγγελια και να γινεται συννενοηση μονο με ΠΜ, ακομα και για διεκρινησεις σε τιμες, φωτογραφιες κλπ. Αληθεια τι διαφορα τιμης ειχε? δεν φαινεται η αρχικη αγγελια. ![]() Αξιζε να γινει τοση φασαρια ρε παιδια? ![]() Φιλικα ![]() ___
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ειδα κατοπιν εορτης.
![]() Αφου διαβασα ολο το θεμα ψαχνωντας τις πληροφοριες για το ΡΗ controler. Εκανα και το ποστ μου και μετα το καταλαβα. ![]() Με παρεσυρε ο τιτλος του θεματος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επι της ουσιας..
Ο συγκεκριμενος εχει στο aquaristic 140 euro και στο ebay 85 (παντα με μεταφορικα) Ειμαι επισης σιγουρος οτι αν πουλιοταν σε καποιο μαγαζι θα ειχε 180 με 200. Οποτε το να το δινει καποιος 100 δεν ειναι ουτε πανακριβος αλλα ουτε και καμμια τιμη το αφεντικο τρελαθηκε. Απο κει και περα, το φαινομενο e-bay και γενικοτερα των online αγορων εχει ηδη αλλαξει παρα πολλα πραγματα, και θα συνεχιζει να τα αλλαζει προς το καλυτερο, τουλαχιστον ως προς το θεμα τιμής... Και το να το συμβουλευεται κανεις πρωτου αγορασει κατι δεν ειναι ακριβως κακό. Και οσοι διακατεχονται απο φαινομενα καταιδωξης πιστωτικων καρτων, λεω απλως ευτυχως που υπαρχουν για να βολευομαστε οι υπολοιποι on-line. ![]() ![]() Τα carrefourισια ενυδρεια ειναι μια καλή αφορμή να μπει κανεις στο hobby και για την τιμή τους δεν μπορεις να τα κατηγορησεις και πολύ. Απο κει και περα ισχυει το οτι πληρωνεις περνεις. Τωρα για τις Τ5 των juwel ειμαι καθετα αντιθετος με την πολιτικη της εταιριας να φτιαξει δικες της λαμπες για να μην μπορει να βαλει κανεις τιποτε αλλο, και προσωπικα την αποφευγω ακριβως για αυτό το λογο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.arcadia-uk.info/product.p...lan=en&sub=&id=
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο σημαινει οτι κατα τη γνωμη μου σαφως και θα πρεπει ο αγοραστης να εχει τα ματια του ανοιχτα,αλλα πολλες φορες και τα ελληνικα καταστηματα εχουν τιμες η και προσφορες που αξιζει να ασχοληθεις και ειναι κοντα στον καταναλωτη σε περιπτωση πχ βλαβης..(στο e-bay που να απευθυνθεις και πιασε το αυγο και κουρευτο...). **και βεβαια nikman τη λεξη ''εξυπνακιας'' την παιρνω πισω.ηταν καθαρα θεμα στιγμιαιου εκνευρισμου και τιποτε αλλο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεις αν το δεις με αλλη προοπτικη να ειναι μια κινηση να πρωτοτυπισει σε ενα προιον και φυσικα ξερει οτι και αλλες εταιρειες θα ακολουθησουν αν αξιζει (οπως και εγινε). Παράθεση:
http://www.sylvania.com/BusinessProd...luorescent/T5/ http://www.aquaessentials.co.uk/inde...roducts_id=398 Verified T5 Lamp Manufacturers & Suppliers
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pHμετρο-CO2controller κλπ... | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-05 20:31 |
Συνάντηση Πατρινών κλπ κλπ | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 18-04-04 23:58 |
Περιοδικά κλπ | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 11-12-02 03:56 |