|
|
||||
|
||||
![]()
Μην το γελάς καθόλου...
Τα μικροπράγματα είναι που κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Η χαρά που μου έδωσε με την ανεμώνη, όχι για το κόστος ή την διαδικασία αγοράς, είναι τεράστια. Δεν μου αγόρασε κάτι απλά. Ενδιαφέρθηκε για το χόμπι μου, έψαξε βρήκε αυτό που ήθελα. ¶ρα η ανεμώνη εκτός απο ένας ζωντανός οργανισμός είναι και ένα σύμβολο για μένα... |
|
||||
|
||||
![]()
και ειναι και ενας λογος παραπανω να δημιουρησεις τελειες συνθηκες διαβιωσης ωστε να μην παθει τιποτα και στεναχωρεθητε και οι δυο μαζι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου χαλάω το θέμα βέβαια αλλα θέλω να το πω. Εγώ που σας γνώρισα θέλω να σας πω οτι είστε πολύ τυχεροί που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και καταλαβαίνει την αγάπη σου πράγμα που της δημιουργεί και της κοπέλας σου αγάπη για το αντικείμενο. Εγώ πάλι να δεις τι τραβάω... Τώρα ειδικά που έφτασα στα τρία ενυδρεία είναι θάνατος η δουλειά...
|
|
||||
|
||||
![]()
condylactis passiflora συγκεκριμένα τελικά.
Ατλαντικός (0 clown εκεί) αλλα το θετικό είναι οτι τα clown μου είναι tank bread οπότε έχω 1% να μπούνε. Θα δείξει... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χόμπυ γενικώς ενώνουν τους ανθρώπους ΙΜΗΟ.
|
||||
|
||||
![]()
Μια και το κανιβαλίσαμε κι αυτό το post.. Να πώ κι εγώ ότι είναι πολύ όμορφη η χειρονομία της κοπέλας σου! Μακάρι να δεχόμαστε όλοι τέτοια όμορφα δώρα! Και το βασικότερο, το είπες μόνος σου:
Παράθεση:
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο καιρό διαβάζω ΙΜΟ ΙΜΟ ΙΜΟ και ενώ έχω σκάσει από την περιέργεια δεν ρωτάω τι σημαίνει... Αυτό το ΙΜΗΟ τώρα τί είναι???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ιn My Honest Opinion
|
||||
|
||||
![]()
IME = In my Experience
έτσι απλά στην περίπτωση που υπάρχουν και άλλες ερωτήσεις ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΤΑΗΟ είναι πολύ βολικά αυτά τα cut version...
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με καθαρισμό φυτεμένου ενυδρείου | wertyu5555 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-11-07 10:07 |
ερώτηση σχετικα με co2 | Marilyn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-09-07 01:04 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |
Ερώτηση σχετικα με anubia | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-04-07 19:48 |