|
|
||||
|
||||
![]()
Ιn My Honest Opinion
|
||||
|
||||
![]()
IME = In my Experience
έτσι απλά στην περίπτωση που υπάρχουν και άλλες ερωτήσεις ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΤΑΗΟ είναι πολύ βολικά αυτά τα cut version...
|
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΗΟ βοηθάνε πάρα πολύ ...
φυσικά αν θές κάτι ASAP σε δυσκολεύουν για να βγάλεις ένα νόημα .. ΟΤΟΗ γράφεις πιο γρήγορα ... Αρκεί να είσαι νυφάλιος και να μην έχεις πάρει ΛΝ και γράφεις αρλούμπες που είναι ΓΤΠΚ....
|
||||
|
||||
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκεί να υπάρχει και κάποιο υπόμνημα ΙΜΟ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε και από αυτό!!
![]() ![]() Γιάννη μετά από όλα αυτά η ανεμώνη ζωντάνεψε? και άνοιξε? και τώρα μήπως ετοιμάζετε να αναπαραχθεί κιόλας? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aν τελείωσατε με τα ...... πείτε το να τα σβύσω.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και μας διάβασες δεν μας δίνεις και μία γνωμούλα?
Είναι όντως αυτή ή λάθος η έρευνα μου? Να προσέχω κάτι γενικά? Διάβασα άπειρα για την συγκεκριμένη... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν απάντησα?
Στη θέδη σου θα την έδινα πίσω, θα διάβαζα περισσότερο τι ακριβώς χρειάζονται, θα έστηνα σωστά το ενυδρείο μου (δεν θυμάμαι αν και τι έχεις κάνει) και θα αγόραζα και μια πιο ωραία ανεμώνη η οποία θα κάνει σίγουρα host κάποιον κλόουν....
|
||||
|
||||
![]()
accnt, η απάντηση μου είχε πάρα πολύ θετική διάθεση που πήγαζε από το κλίμα που είχε δημιουργηθεί.
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε... Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν έχω την εμπειρία να κρίνω αν το έχω στήσει σωστά. Τα βήματα σας ακολούθησα, είτε απο τις άμεσες απαντήσεις είτε απο παλαιότερα post και απο όλα όσα έχω διαβάσει στο Net. ΥΓ: Μπορεί τελικά να μην έχω διαβάσει τπτ για την συγκεκριμένη τελικά, γιατι ακόμα δεν είμαι 100% σίγουρος οτι είναι αυτή... Είναι?... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με καθαρισμό φυτεμένου ενυδρείου | wertyu5555 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-11-07 10:07 |
ερώτηση σχετικα με co2 | Marilyn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-09-07 01:04 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |
Ερώτηση σχετικα με anubia | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-04-07 19:48 |