|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Βασιλη που δεν πτοηθηκες απο την προηγουμενη απωλεια σου και ξαναπηρες αυτο το διαμαντι!!!!
Μακαρι να γινει και το πρωτο αλανι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια ...
Δυστηχως ημουν εκτος Ελλαδας την τελευταια εβδομαδα και δεν ειχα προσβαση. Το ψαρακι μου ειναι μια χαρα και εχει παρει τα πανω του ...ας ειναι καλα η ξαδερφη που το προσεχε ολες τις μερες τις απουσιας μου.
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο στην ξαδέλφη λοιπόν!
Τυχερέ.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο clown trigger εχει πια ξεπεταχτει και βγαζει χαρακτηρα ...πλεον παρακαλαει για φαγητο οποτε με βλεπει
![]() Το καλο ειναι οτι τα παει καλα με τα κοραλια παρα την πεινα που περασε οταν ελειπα (ταιζοταν μια φορα τη μερα).Τον εχω βαλει πλεον σε εντατικο προγραμμα παχυνσης ωστε να παει σιγα σιγα στο 400αρι FO. Το δυσκολο ειναι οτι μου εχει φυγει ο πατος στις αλλαγες νερου (60 λιτρα καθε βδομαδα σε τρεις δοσεις για ενυδρειο 80 λιτρων) ...οταν δεν εχεις σκιμερ , πρεπει να προσεχεις ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαχνοντας ενα nano reef (log) | Tricky | Nano Reef | 73 | 19-05-09 23:16 |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
nano reef 120lt γνώμες! | glefas | Nano Reef | 8 | 15-11-07 15:32 |
Σκέψεις για nano reef... | violinist | Nano Reef | 9 | 27-08-07 21:18 |
nano reef, μπορώ????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Nano Reef | 25 | 14-04-07 23:54 |