|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις το ψάρι συνέλθει από το στρες θα αρχίσει να τρώει μεγαλύτερη ποικιλία τροφών από ότι νομίζεις! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι χρειάζεται τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω....παντως για την ωρα παιζουμε σολο σκουληκι..ζωντανο και κατεψυγμενο....μολις μπει στο ενυδρειακι του....και ηρεμησει..θα αρχισουν τα μαθηματα διατροφης...
|
||||
|
||||
![]()
Κρατα καλα Πανο μη σου παρει τον αερα ο ψαρης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μια φορα την εβδομαδα νηστεια.Καλο του κανει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ...ευχαριστω παιδια!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάλι έχω ενθουσιαστεί με την θηλυκιά που είναι στο μπαλκόνι...την ταϊζω ζωντανά μυγάκια και κάνει σα τρελή (κι εγώ το ίδιο). άντε πάλι πάνο την φροντίζω πριν στη δώσω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα αποχωριστειτε τη "σολα" σας???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ο δικος μου, οταν τον ειχα πρωτοπαρει δεν ετρωγε φυλαρακι. Μονο τα σκουληκακια τσιμπαγε (ακομα αυτα του δινω εναλλαξ με 2-3 φυλαρακια). Μετα απο λιγο καιρο και αφου δεν την πατησα να του κανω τα χατηρια συνεχεια τρωει απ'ολα. Επισης τον καλομαθαινω και φρεσκια τροφη καπου καπου. http://www.youtube.com/watch?v=hwfPYJQsoHg Μην του κανεις τα ιδια κολπα μονο, γιατι ειδα και επαθα να τον ξεσυνηθισω απο τα αλματα, αλλα τιποτα. Οποτε βλεπει να πιανω το μπουκαλακι με τα σκουληκακια ή οταν βαζω τα χερια μου απο πανω ή κοντα στο νερο για εργασιες, αρχιζει τις τουμπες Απλα ριχνε τα μεσα για να μην εχεις τραβηγματα και συ.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο μονομαχου... | imichal | Bettas | 1 | 26-11-07 01:06 |
ΦΩΤΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ | petros | Bettas | 3 | 24-05-07 01:02 |
μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |