|
|
||||
|
||||
![]()
"σόλα" μεν - γόνιμη δε, κι άμα θέλεις τιμή...να στην χρεώσω βρε με την ώρα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν την πουλάς την παίρνω εγώ για τον γερο-μπισμπίκη μου. Να έχει κάποια να του "τα φάει"
![]() εχμ.. λάθος... εννοώ να του κρατάει το πτερύγιο τώρα στα γεράματα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο ronnie21 μια χαρα το σκεφτηκε.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως σοβαρά μίλησα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλος ο νεος.Μπραβο να τον χαιρεσαι με πολλους απογονους ευχομαι!!!!Βλεπω το μικροβιο του μονομαχου αρχιζει και κολλαει σε πολλους.
------------------------- Να βαλεις καπακι στον ψαρη σου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mariah : 03-05-08 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου- φτου.
Πανεμορφος. Καλα εκανες και τον "βουτηξες", αμα τον αφηνες θα χτυπαγες το κεφαλι σου μετα αν τον περνανε. Μην τον καλομαθαινεις ομως με το φαι. Σε καταλαβε τι καψουρης εισαι και σε "παιζει" και εσυ τσιμπας. ![]() Για δωστου και κανα φυλλαρακι και αμα δεν το φαει, νηστικος για υπνο ![]() Και το ενυδρειακι που του ετοιμαζεις, πρωτο. Να εχει καπακι μονο γιατι πηδανε ψηλα αυτοι οι ψαρηδες. 8-10 εκατοστα το νερο απο την ακρη του γυαλιου για ασφαλεια και ετσι κι αλλιως και καπακι να εχεις αστου χωρο κατω απο το καπακι για να εχει και αερα να αναπνεει.
|
||||
|
||||
![]()
mariah,delta66...ναι εχει καπακι το ενυδρειο και θα το βαλω....ευχαριστω!
ερωτηση ......επειδη οντως σκεφτομαι που θα παει η κατασταση του "σολο σκουληκι".....να τον πιεσω με τα φυλλαρακια? και αυτα και την αποξηραμενη δαφνια δεν την τρωει....μπορω να του κανω γυμνασια και να τον αφησω νηστικο ωστε να τα φαει???...και αν ναι...θα τα φαει?? η αδικα η νηστεια? πειτε μου τη γνωμη σας.... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο μονομαχου... | imichal | Bettas | 1 | 26-11-07 01:06 |
ΦΩΤΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ | petros | Bettas | 3 | 24-05-07 01:02 |
μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |