|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο ενυδρείο.
Έχεις πράξει πολύ σωστά που έχει αφήσει ελεύθερο χώρο στο κέντρο του ενυδρείου για να περιφέρονται οι αρλεκίνοι με άνεση και το έχεις φυτέψει περιφερειακά. ¶λλωστε είναι από τα σμηνόψαρα που σχηματίζουν πιο δεμένα κοπάδια από άλλα είδη. Έχω μια ένσταση για τα σκαλάρια βέβαια... Από φυτά βάλε κανένα χαμηλό...όχι γρασίδι αλλά του είδους cryptocoryne. Αυτά από εμένα και καλή συνέχεια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τα σκαλάρια τα μεγαλώνω τώρα και μετά θα δείξει τι θα κάνουμε. Μην ανυσηχείς δεν θα τα τυρρανήσω μετά κρατώντας τα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σου. Πολύ καλή προσπάθεια!
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Αλεξανδρα,
Το ενυδρειο σου ειναι πανεμορφο!! Βασικα δεν εχω τοσο πολλη εμπειρια για να σου πω τι να κανεις αλλα ετσι οπως το εχεις κανει ειναι τελειο. Μπραβο σου για την προσπαθεια!! Ειναι οντως διαμαντακι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ολο και καλυτερο...μπραβο!!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!! Με κάνετε πολύ χαρούμενη!
Παράθεση:
Αντε και το δικό σου καλούτσικο είναι.... ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη παρουσίαση 250 λτ κοινωνικού | ChristosΒ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 25-04-07 19:48 |
Η πρώτη μου συνάντηση!!! | Tkagem | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 29-08-06 10:00 |
Η πρώτη γέννα | leonm | Δίσκοι | 20 | 05-06-06 07:35 |