|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() [quote=xontros;255625] Αμέσως! Επίσης, η ανούμπια δε φαίνεται πώς είναι φυτεμένη.. Κανονικά ο κορμός της πρέπει να είναι εκτός της άμμου για να μή σαπίσει.. Ακόμη, τα όμοια φυτά (τις υγρόφιλες εννοώ) δείχνουν πιο ωραία φυτεμένα μαζί, και νομίζω ότι θα δείξουν πολύ ωραία πίσω δεξιά, πίσω από τη ρίζα που έχεις βάλει.. Και τέλος, θα ήταν ωραίο να βάλεις και κάποιο άλλο ψηλό φυτό αριστερά, για να σου κρύψει το φίλτρο.. [quote] ευχαριστώ για τον κόπο να γράψεις ολα αυτά! Να ρωτήσω. Να τα ξεθάψω και να τα ξαναβάλω κρίμα δεν είναι? θα μου μείνουν οι μισές ρίζες στο χέρι ρε γμτ...αλλα έχεις δικιο. μπορώ και καλύτερο aquascaping... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για το ξεθάβω-ξαναβάζω.. Μην το κάνεις αμέσως, και μετά ξαναμετακινείς, γιατί το πολύ βάλε-βγάλε, όντως κάνει κακό στο φυτό.. Σκέψου το πρώτα, κοίτα το, χάζεψέ το, και αποφασίζεις.. Μην ανησυχείς όμως για τις ρίζες, θα ξαναβγούν.. Μάλιστα, αν έχουν μεγαλώσει αρκετά μπορείς να τις ψαλιδίσεις λίγο για να ξαναμεγαλώσουν.. Πάντως, αμα σου μπει η ιδέα και σκέφτεσαι να τα μετακινήσεις ούτως ή άλλως κάποια στιγμή, όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα δεν είναι? ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξάνδρα με τη σειρά μου να σε σγχαρώ (αν και στην πρώτη μας επαφή σε ψιλοέκραξα). Θέλει υπομονή και σε λίγο καιρό θα έχεις ένα διαμαντάκι. Αλλά όπως είπε και ο Στρατηγός έχεις μπει σε τριπάκι ζόρικο και από κι στο εξής θα είσαι συνέχεια στην πρίζα. Καλή συνέχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάκη μην το τρομάζεις το κορίτσι,δεν είναι έτσι ,το ενυδρείο είναι μικρό και μπορεί εύκολα με τα κατάλληλα φυτά να ελεγχθεί άνετα χωρίς πολύ κόπο,εδώ και εγώ που είναι και ψιλό και δυσχρηστο με το που έβγαλα κάποια φυτά που μεγαλώναν πιο γρήγορα απο τα άλλα πέρασαν δυο βδομάδες και ακόμη δεν έβαλα ψαλίδι μέσα.Απλώς το φυτεμένο είναι ένα ενυδρείο στο οποίο σχεδον καθημερινά γινονται αλλαγες απο μόνες τους (ανάπτυξη φυτών) η με δική μας επέμβαση (προσθήκη νέου φυτόυ η αφαίρεση ,κλάδεμα κλπ.)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ κύριε Σταύρο για την ενθάρυνση και για τις ιδέες σας. Είναι πραγματικά πολύτιμες και άμεσα εφαρμόσιμες όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω.
Παράθεση:
![]() Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι σύμφωνα με τις παροτρύνσεις σας, τις συμβουλές και τις ιδέες που μου δώσατε, έκανα μερικές αρκετά σημαντικές προσθήκες στο μικρο μου διαμαντάκι. Παραθέτω φωτογραφίες και περιμένω τα σχόλια σας (καθώς είμαι σίγουρη οτι δεν παίζει να τα έχω κάνει όλα σωστά.) Η νέα σύνθεση φυτών έχει ως εξής: Anubias barteri var. angustifolia Hygrophila polysperma Echinodorus bleheri (bleherae) κισσός (δεν μπορώ να το βρω στο tropica ![]() ένα με ροζ φύλλα (με πόνεσαν τα μάτια μου στο internet, και όχι δεν το βρήκα ![]() Επίσης έφτιαξα και το CO2. Σπιτική συνταγή με το συστηματάκι διάχυσης με την μπουρμπουλήθρα ζιγκζαγκ. Θέλω να ρωτήσω τώρα, επειδή το 80% των παιδιών του Petcity μάλλον έχουν αποφοιτήσει απο την Ανωτάτη Σχολή Μανικιουρ/Πεντικιούρ, τι απαιτήσεις έχουν τα νέα μου φυτά? Από ότι φαντάζομαι ανούμπια, εχινόδωρος, υγρόφυλλα και κισσός πρεπει να είναι κομπλέ με CO2. Από κει και πέρα υποψιάζομαι οτι το ροζ πρεπει να έιναι αρκετά ευαίσθητο. Θελεί λιπασματάκι? και ίσως όχι αμέσως? Αυτά και καλή Μεγάλη εβδομάδα! (xontros εβγαλα και την Αφροδιτη... Θα στρεψω όμως το ενυδρείο να κοιτάει τηλεόραση να βλέπουν τα ψαράκια Λιακόπουλο. Δεν το συζητώ. Πρεπει να πάρουν παιδεία τώρα από μικρά..) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη παρουσίαση 250 λτ κοινωνικού | ChristosΒ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 25-04-07 19:48 |
Η πρώτη μου συνάντηση!!! | Tkagem | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 29-08-06 10:00 |
Η πρώτη γέννα | leonm | Δίσκοι | 20 | 05-06-06 07:35 |