|
|
||||
|
||||
![]()
Αντικαθιστωντας το θερμοστατη του ψυγειου, ο οποιος φυσιολογικα ενεργοποιει τον compresor (αν το γραφω σωστα) οταν η θερμοκρασια υπερβει τους 5-7 βαθμους κελσιου με ενα θερμοστατη ο οποιος κανει την ιδια δουλεια ρυθμισμενος στους 24-27 κελσιου.Ετσι η ψυξη του ψυγειου δεν θα πεφτει ποτε κατω απο τους 24 βαθμους και δεν θα υπαρχει ενδεχομενη ζημια στη βιολογια του φιλτρου.Εχω καπου λαθος?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moudi : 17-04-08 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είμαι και σίγουρος, αλλά αν το ψυγείο σου το ρυθμίσεις μόνο στους 24 βαθμούς δεν θα κάνεις τπτ.
Το chillerαλήθεια σε τι βαθμούς ψύχει το νερό που περνά από μέσα του? Στο δικό μου πείραμα που προανέφερα η θερμοκρασία του ψυγείου ήταν στο χαμηλότερο σημείο.
|
||||
|
||||
![]()
Ισως και να εχεις δικιο για τους 24 βαθμους επειδη η ποσοτητα νερου που χωραει ο καδος του φιλτρου ειναι μικροτερη απο την ποσοτητα του ενυδρειου.Οποτε μαλλον θα πρεπει να ρυθμισουμε το θερμοστατη του ψυγειου στο χαμηλοτερο.Οσο για την βιολογια του φιλτρου δεν πρεπει να επηρρεαζεται γιατι με την παραπανω σκεψη η θερμοκρασια του νερου του ενυδρειου, επηρρεασμενη απο του περιβαλλοντος χωρου, θα εξισωνεται κατα καποιο τροπο με την θερμοκρασια του φιλτρου. Απλα ετσι δεν θα μπορουμε να κραταμε σταθερη ποτε την θερμοκρασια του ενυδρειου αφου εξαρταται απο την θερμοκρασια του περιβαλλοντος. Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Καμμια καλη τιμη και επιλογη για καποιο chiller στα 190 λιτρα μικτα?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ακριβά τα άτιμα....
Επίσης να ξέρεις ότι καταναλώνουν μπόλικο ρεύμα, κάνουν θόρυβο και το χειρότερο βγάζει πολύ πολύ ζέστη.... Αν δεν μπορείς να το έχεις εκτός σπιτιού, τότε δεν το συνιστώ (ιδίως σε σαλόνι....). R/O έχεις? Αν ναι πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το θέμα με τα ανεμιστηράκια. Μια απλή αυτόματη αναπλήρωση νερού by Stathis και είσαι οκ! Σκέψου το....
|
||||
|
||||
![]()
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΕΕΕ! Ευχαριστω για το χρονο σου και τις συμβουλες.Θα δω τι θα κανω καθως δεν εχω και α/ο.
------------------------- Κατι τελευταιο... μπορω να αναπληρωνο το νερο απο την εξατμιση αν βαλω ανεμιστηρακια με απιονισμενο νερο απο το super market? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moudi : 17-04-08 στις 11:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι μπορεις
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη νερου | kill_bill | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-02-08 19:40 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 10-07-07 20:22 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |
ΨΥΞΗ | steve_ier | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 03-06-04 19:34 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |