|
|
||||
|
||||
![]()
ναι μπορεις
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!
δεν ξερω τι ψυγειακι βρηκες στο τελεμαρκετιν αλλα θελω να σου πω οτι στα ειδη αυτοκινητου υπαρχουν ψυγειακια με δικο τους θερμοστατη για να κανεις την ρυθμηση που θελεις.... εχεις μεγαλες δηνατοτητες στην θερμοκρασια... αν θυμαμε καλα ειναι απο -5 εως + 30 καπου εκει παιζουν... εγω παντος μολις στυσω το θαλασσινο θα το δοκιμασω... ειναι και πολυ πιο φτηνα απο τα τσιλερ οποτε αξιζει η δομιμη... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το link για το ψυγειακι φαινεται στο πρωτο post. Aυτοκινητου ειναι κι αυτο αλλα δεν ξερω λεπτομεριες ουτε το εχω δει απο κοντα. Αν το δοκιμασεις ενημερωσε μας αν θελεις για το αποτελεσμα.Καλη επιτυχια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι περιμένουμε νέα σου!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μετα το καλοκαιρι που θα το στεισω θα το δειτε και θας σας πω αποτελεσματα...
εγω πιστευω οτι θα εχω καλα αποτελεσματα, λογο και οτι το σπιτι ειναι πετρινο και στις θερμοκρασιες ειμαι νορμαλ... παντος θα το δοκιμασω σιγουρα... θα το παρω και χοντρικη.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ σκέπτομαι κατι άλλο. Έχω ένα 450 λ. και θα το γυρίσω σε θαλασσινό.Κάτο έχω φτιάξει ένα sub 150λ. περίπου. Το έπιπλο είναι μονοκόμματο. Σκέφτομαι να το ντύσω με φελιζόλ εσωτερικά όσο καλύτερα μπορώ και στον πάτο να βάλω (πάνω από το φελιζολ) το αλουμινι που βάζουν στα ντουλάπια τις κουζίνας. Μέσα να βάλω ένα μηχανισμό ψυγείου 1 ΗΡ.Η κεντρική μονάδα θα είναι στην ταράτσα. Θα το ρυθμίσω σε μία θερμοκρασία (μετά από πειράματα) για να έχω σταθερή θερμοκρασία. Ο μηχανισμός πάει καινούργιος γύρω στα 500¤. Ενώ ένα chiller για τα λίτρα αυτά πάει τα διπλά και βάλε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους...
θα συμφωνησω κι εγω με το Neokli... τα ευρω ειναι πολλα για να κανεις δοκιμες και πατεντες, πιο καλα αν ειναι για τοσα ευρω να πας σε ετοιμο.... εγω σκεφτηκα να δοκιμασω το ψυγειακι επιδη το κοστος ειναι πολυ μικρο και αξιζει το ρισκο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη νερου | kill_bill | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-02-08 19:40 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 10-07-07 20:22 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |
ΨΥΞΗ | steve_ier | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 03-06-04 19:34 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |