|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι δεν συμφωνω απολυτα.. Λυπαμαι και ειλικρινα δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με κανεναν ΑΛΛΑ καποια στιγμη πρεπει επιτελους να γινετε διαχωρισμος μεταξυ μελων και ΜΗ.
και αυτο γιατι τον εξης κυριοτερο λογο. Ειναι αδικια προς αυτους που ειναι μελη! εδω και ποσο καιρο λενε οι υπευθυνοι του συλλογου οτι ο συλλογος εχει οικονομικο προβλημα! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! εδω ακομη δεν μπορουμε να βρουμε αρκετα μελη που να πληρωνουν το εξεφτελιστικο ποσο των 30 ευρω ωστε να στηριζετε ο συλλογος και να μπορουμε να κανουμε ολες τις κινησεις που θελουμε ειτε αυτο ειναι χωρος ειτε ειναι εκδηλωσεις ειτε ειναι οτιδηποτε αλλο! για το συγκεκριμενο θεμα θα συμφωνισω μονο με Παράθεση:
στις μηνιαες συναντησεις ειναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ. στη συγκεκριμενη ομως που αφορα το μελλον του κλιμακιου να ερουν μονο οσοι ενδιαφερονται σοβαρα για το συλλογο. ------------------------- και εξηγουμε για να μη παρεξηγουμε σε ολους τους συλλογους και σε ολες τις οργανωσεις του κοσμου, λογο για τα τεκτενομενα και για τις αποφασεις του συλλογους τις παιρνουν τα ΜΕΛΗ. δε μπορει ο οποιοσδηποτε που απλα θελει να παρευρεθει να εχει βημα σε μια τετοια συναντηση.. Λυπαμαι αλλα εγω ετσι το λεω. και επαναλαμβανω οτι δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα με κανεναν.. ειλικρινα. αυτο δεν εχει να κανει με προσωπικα ζητηματα. ειναι καθαρα θεμα συλλογου. δε μπορει να αποφασιζει καποιος και να ψηφιζει καποιος και να λεει τι θελει, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ..και να εχει βημα σε τετοια συναντηση που θα καθορισει το μελλον του κλιμακιου.
O Βελλερεφόντης!!! part 1 & part 2 where there is will, there is a way ![]() ![]() ![]() Μηνιαίες συναντήσεις ΠΣΦΕ - Κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gwgw : 14-04-08 στις 11:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |
καμμια ιδεα | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-04-06 15:31 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |