|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα κοιτάξω και για φώτο στο νετ να δω αν μπορώ να αναγνωρίζω τις διαφορές.
ΥΓ: Τον άνθρακα και το αντιφώσφορο σε καλτσούλα κανονικά ε? |
|
|||
|
|||
![]()
Το καλύτερο είναι ένα fluidized φιλτράκι.
Αλλά και καλτσούλα από το τπτ καλή είναι. Απλά δεν πραοσφέρει το 100%.
|
||||
|
||||
![]()
κατι τετοιο ενοεις????
![]() Aqua Light phosphate filter - introducing price Art.No.: 065203 With connection for 4/6 mm hose. Ready filled with Aqua Light AquaPhos Phosphat remover. Refillable.
Elta Reef Andros Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alan boy : 12-04-08 στις 08:26 Αιτία: διωρθοση |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την πλάτη σαν φίλτρο οπότε κάτι τέτοιο δεν γίνεται να το βάλω. Εκτός και αν μπεί στο σωλήνα εξόδου απο τον κυκλοφορητή στην επαναφορά στο ενυδρείο αλλα θα μου μειώσει την ροή και την χρειάζομαι.
Eggcrate βρήκα σε μαγαζί με είδη καταστημάτων. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλά δεν κάνει για τον φίλο μας...
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
εν αναμονή του ζωντανού βράχου, σκεφτόμουνα την κυκλοφορία στο ενυδρείο μου. Στην πλάτη-φίλτρο έχω ένα 1200 Eheim compact κυκλοφορητή. Να τον αλλάξω με ένα 4000-5000 ή θα είναι πολύ έντονη η ροή και δεν θα προλαβαίνουν να κάνουν δουλειά άνθρακας και αντί φωσφόρο? |
|
|||
|
|||
![]()
4000 - 5000 λίτρα την ώρα είναι αυτός?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, απο 2500 εως 5000
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Tricky's nano-reef | Tricky | Nano Reef | 52 | 04-06-08 14:16 |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
nano reef 120lt γνώμες! | glefas | Nano Reef | 8 | 15-11-07 15:32 |
Σκέψεις για nano reef... | violinist | Nano Reef | 9 | 27-08-07 21:18 |
nano reef, μπορώ????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Nano Reef | 25 | 14-04-07 23:54 |