|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτα που διαβαζω υποθετω οτι δεν θελετε ουτε καν να συζητηθει κατι τετοιο.Ας δουμε τα εξοδα και τα αναμενωμενα εσοδα και βγαζουμε μια αποφαση.
Με το καλημερα κουβεντες οπως ``ως γνωστόν τα οικονομικά του συλλόγου δεν μπορούν να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια``. Γιατι ρε Γιωργο .Δλδ το να πει ο Συλλογος ``ενταξει παιδια και αν χρειαστείτε καποιο μηχανημα για τα ενυδρεια ή οτιδηποτε αλλο.. εδω ειμαστε εμεις`` το αποκλειουμε απο τωρα? Παράθεση:
Και οσο αφορα τους καφεδες ,σιγουρα δεν θα στηξουμε την ολη προσπαθεια απο τα εσοδα αυτα.Υπαρχουν πολλοι τροποι να γινει κατι τετοιο.Γιατι οπως ειπα και στην αρχη ``Στο φορουμ θα δουμε κατα ποσο υπαρχει διαθεση απο τα παιδια εδω και απο κοντα θα γινουν οι συζητησεις που πρεπει ,καθως και το αναλογο ψαξιμο. `` Και επαναλαμβανω φιλικα παντα : Με αυτα που διαβαζω υποθετω οτι δεν θελετε ουτε καν να συζητηθει κατι τετοιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Με το να κάνω γνωστή την υπάρχουσα κατάσταση δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να συζητήσουμε την όποια ιδέα υπάρχει.
Τον κόσμο της Β.Ελλάδας δεν τον ξεχνάω.Εξάλλου το ΚΒΕ έχει βάλει πολλές φορές τα γυαλιά σε όλη την Ελλάδα και έχει κάνει πράγματα που στην Αθήνα δεν έγιναν ποτέ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έτσι όπως το βλέπω, οι Β.Ελλαδίτες έχετε πολύ πιο πολύ όρεξη από εμάς... Και να προχωρήσω και άλλο? Αν στην τελική το κόστος διατήρησης του χώρου είναι πολύ πιο φτηνό από ότι στην Αθήνα, με δεδομένο το παραπάνω συν το αβέβαιο μέλλον των γραφείων στην Αθήνα.... γιατί να μην κλείσουν τα γραφεία στην Αθήνα και να μεταφερθούν όλα στην Θεσσαλονίκη?
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ρε παιδιά έχω να κάνω και μια άλλη πρόταση .
Δεν ρωτάμε τα μέλη ποια μπορούν να δίνουν 25€ το μήνα έτσι που να περιλαμβάνει τους καφέδες και τα περιοδικά . Ξεκινώντας λοιπόν από μένα εγώ θα δίνω στην αρχή του μήνα 25 ευρώ στον σύλλογο και θα πείνω όσους καφέδες θέλω ![]() Στο κάτω κάτω τί είναι 25€ το μήνα για βλέπεις καλούς φίλους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xρήστο αυτό που προτείνεις θα το κάνουν ελάχιστοι...
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά μιά τέτοια πρόταση είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μήν ξεχνάτε οτι Βόρεια Ελλάδα δεν είναι μόνο η Θεσ/νικη. Εγώ για παράδειγμα δεν μπόρεσα να πάω σε καμία συνάντηση απλά γιατί ποτέ δεν βόλεψαν οι ημερομηνίες. Αν υπάρχει κάτι πιο μόνιμο θα ήταν πολύ πιό εύκολο να προγραμματίσω και να κατέβω απο Καστοριά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doctor μιλάω σοβαρά
![]() Πάντως φίλοι από τον βορά ![]() ![]() Αν τώρα τα γραφεία του συλλόγου μεταφερθούν πάνω αν και δεν θα μπορώ να έρχομαι σίγουρα όμως να μετράται και την δική μου βοήθεια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να δώσω και εγώ ρε παιδιά,αλλά να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε στο τέλος με τα 25άρια και άν δεν δώσει κάποιος 1 μήνα γιατί του έτυχε κάτι ή βαρέθηκε να πληρώνει μόνο αυτός τόσο καιρό ,τι θα γίνει?Το βλέπω χλωμό το όλο εγχειρημα γιατί κάποια στιγμή αυτοί που θα πληρώνουν θα νοιώσουν κορόιδα και τότε θα αρχίσουν οι γκρίνιες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |
καμμια ιδεα | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-04-06 15:31 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |