|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ρε παιδιά έχω να κάνω και μια άλλη πρόταση .
Δεν ρωτάμε τα μέλη ποια μπορούν να δίνουν 25€ το μήνα έτσι που να περιλαμβάνει τους καφέδες και τα περιοδικά . Ξεκινώντας λοιπόν από μένα εγώ θα δίνω στην αρχή του μήνα 25 ευρώ στον σύλλογο και θα πείνω όσους καφέδες θέλω ![]() Στο κάτω κάτω τί είναι 25€ το μήνα για βλέπεις καλούς φίλους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xρήστο αυτό που προτείνεις θα το κάνουν ελάχιστοι...
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά μιά τέτοια πρόταση είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μήν ξεχνάτε οτι Βόρεια Ελλάδα δεν είναι μόνο η Θεσ/νικη. Εγώ για παράδειγμα δεν μπόρεσα να πάω σε καμία συνάντηση απλά γιατί ποτέ δεν βόλεψαν οι ημερομηνίες. Αν υπάρχει κάτι πιο μόνιμο θα ήταν πολύ πιό εύκολο να προγραμματίσω και να κατέβω απο Καστοριά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doctor μιλάω σοβαρά
![]() Πάντως φίλοι από τον βορά ![]() ![]() Αν τώρα τα γραφεία του συλλόγου μεταφερθούν πάνω αν και δεν θα μπορώ να έρχομαι σίγουρα όμως να μετράται και την δική μου βοήθεια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να δώσω και εγώ ρε παιδιά,αλλά να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε στο τέλος με τα 25άρια και άν δεν δώσει κάποιος 1 μήνα γιατί του έτυχε κάτι ή βαρέθηκε να πληρώνει μόνο αυτός τόσο καιρό ,τι θα γίνει?Το βλέπω χλωμό το όλο εγχειρημα γιατί κάποια στιγμή αυτοί που θα πληρώνουν θα νοιώσουν κορόιδα και τότε θα αρχίσουν οι γκρίνιες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο συμφωνώ ότι είναι δύσκολο . Αλλά αυτοί που θα τα δώσουν δεν πρέπει να σκεφτούν έτσι γιατί τότε θα αποτύχει από την αρχή . Μπορεί να ακούγομαι λίγο ρομαντικός αλλά πιστεύω ότι μόνο έτσι μπορεί να πετύχει το όλο κόλπο θέλει και τον ρομαντισμό του
![]() Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ότι πιστεύω,ότι αυτό που λέω εγώ στο ποστ το κάνουν πράξει κάποιοι άνθρωποι για τον σύλλογο απλά δεν το λένε και δεν μιλάμε μόνο για 25 € |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορείς να δεσμεύσεις κάποιον να πληρώνει αυτό το ποσό για ένα συγκεκριμένο διάστημα.
Να θυμήσω τι έγινε με το ημερολόγιο. Πόσα άτομα δήλωσαν εδώ ότι θα το πάρουν και πόσα το πήραν τελικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο off topic... για το ημερολόγιο, γράφτηκε κάποιο Post σχετικά με ποια άτομα δεν το πήραν τελικά, ενω το είχαν παραγγείλει?
|
||||
|
||||
![]()
φυσικά και δεν μπορείς να τον δεσμεύσεις δεν είπα κάτι τέτοιο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |
καμμια ιδεα | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-04-06 15:31 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |