|
|
|||
|
|||
![]()
Πόσα λίτρα είναι 50?
Χωρίς skimmer, με μπόλικο άνθρακα και με εβδομαδιαίες αλλαγές νερού θα είσαι οκ... Α και χωρίς overstocking... Αν είναι 50 λίτρα ο φωτισμός είναι ok.
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστάσεις του ΜΤ-50 είναι 45χ50χ50 και τα λίτρα με βάση τον κατασκευαστή είναι 80.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το δουλευω χωρις σκιμερ ...με μπολικο ανθρακα , εξτρα ρητινες chemi pure,poly pads και αντιφωσφωρο (συνδιασμο aquaphos και Phosguard).
Ειναι τιγκα στα soft κοραλια και απο LPS εχω μονο ephylia που παει super κατω απο τις 2 χ 24 watt PC.Γενικα αν βαλεις 48 βατ θα ειναι οκ με τα περισσοτερα LPS . Αλγη δεν εχει βγει καθολου ...ουτε καφε ουτε τιποτε. Δεν εχω ψαρια μεσα ...αν εβαζα , ισως κανα δυο μικρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να εξοικειωθώ με τις ρουτίνες του θαλασσινού. ΄Αντε να μπέι αργότερα ένα Percula... Θα επανέλθω μετά τις μετατροπές. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι που θα κρατιοσουν τελικα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο υπομομη να κάνει ενας άνθρωπος ?
![]() ------------------------- Ξέρει κανένας που θα βρώ ακτινική λαμπα PC? ------------------------- Και άλλη μια ερωτησούλα, πόσα κιλά αραγωνίτη θα χρειαστώ για 45χ45 επιφάνεια περίπου? ------------------------- Λοιπόν, έτοιμες οι νέες λάμπες. Απλά θυσίασα το διακόπτη on/off για να χωρέσει το νέο ballast. ΥΓ: Η λάμπα είναι 10000κ μισή μπλέ μισή άσπρη. Τί μου προτείνετε για 2η? 6,5κ ή μια ίδια άν βρω τελικά? soft corals και LPS θα έχω μέσα και 1-2 ψαράκια μικρά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Iann_is : 07-04-08 στις 13:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίζω το μονόλογο, και έχουμε και λέμε...
Πήρα σήμερα 10kg αραγωνίτη, 4kg αλάτι Tropic Marin και το πυκνόμετρο της Red Sea. Βρήκα άλλη μία λάμπα μισή μισή τελικά, 10000k. Γέμισα το ενυδρείο περιμένουμε να λιώσει το αλάτι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Tricky's nano-reef | Tricky | Nano Reef | 52 | 04-06-08 14:16 |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
nano reef 120lt γνώμες! | glefas | Nano Reef | 8 | 15-11-07 15:32 |
Σκέψεις για nano reef... | violinist | Nano Reef | 9 | 27-08-07 21:18 |
nano reef, μπορώ????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Nano Reef | 25 | 14-04-07 23:54 |