|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδιά. Η κιχλίδα είναι λάθος, το έχω αποδεχτεί και το γνωρίζω. Δε της βάζω ζευγάρι γιατί ακριβώς γνωρίζω ότι είναι λάθος. Είναι λίγο προσωπική εμμονή το ότι θέλω να τη κρατήσω. Γνωρίζω ότι αυτό που λέω δεν είναι ΚΑΘΌΛΟΥ ΣΩΣΤΟ!!! Οπότε είναι ένα λάθος που δε θα ξανακάνω, αλλά ελπίζω να μη περνάει τόσο χαλιά. Η αλήθεια είναι ότι τα ψάρια είναι ζωντανά και δε μπορούμε να τα αξιοποιούμε υπό το πρίσμα της ιδιοτροπίας του χομπίστα, αλλά δε μπορώ να αρνηθώ ότι αυτή η κιχλίδα έχει γίνει η αδυναμία μου, γιατί είναι το πιο ομορφο ψαράκι από όσα έχω και δε θέλω να την αποχωριστώ. Προσπαθώ να της παρέχω το καλύτερο δυνατό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έκανα μετρήσεις και είχα τα παρακάτω:
ΝΟ2 = 0,1 ΝΟ3 = 0-1 ΚΗ = 6 ph= 7,5 Είναι λογικές αυτές οι τιμές. To KH δεν έπρεπε να είναι ψηλότερα. Το βάζω εδώ γιατί έχω κάνει παρουσίαση. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εκτος αυτου και τα corydoras ειναι λαθος στη συνθεση. Ουτε αυτα πανε με τα υπολοιπα ψαρια απο αποψη νερου (θελουν μαλακο και ελαφρως οξινο), επισης το χαλικι που εχεις ειναι πολυ χοντρο, θελουν μισο χιλιοστο χαλικακι, σαν αμμο δηλαδη γιατι θα καταστραφουν τα μουστακια τους και δεν θα μπορουν να τραφουν σωστα με τα σχετικα αποτελεσματα. Καλη συνεχεια. Διαβασε λιγο τα προφιλ των ψαριων που εχεις για να εξακριβωσεις τις απιτησεις τους και να τους δωσεις τις καλυτερες δυνατες συνθηκες για να τα εχεις το μεγαλυτερο δυνατο διαστημα που μπορουν να ζησουν και να τα χαιρεσαι. Φιλικα Σπυρος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να διώξω το χαλίκι, το έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά μετά τι βάζουμε? εκεί κολάω. Δεν έχω πρόβλημα να διώξω τα γκαπάκια και τα τους ξιφοφόρους, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. Επίσης θέλω οπωσδήποτε τα φυτάκια μου. Καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσα να βάλω πέρα από αυτά. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι το ενυδρείο έχει βρει ένα ρυθμό τώρα και τρέχει καλά. Το σκέφτομαι πολύ για να το αλλάξω. ------------------------- Σε όλα αυτά βάλε ότι δεν υπάρχει και ελευθερος χρόνος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKOBAS : 17-04-08 στις 08:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδη και φυτα και ψαρια και αμμος και κιχλιδες δεν γινονται ολα σε ενα. Η μονη διεξοδος ειναι 2 διαφορετικα ενυδρεια. Αν δε γινεται λογω (για ολους τους συνχομπιστες το λεω αυτο) χρονου ή χωρου ή οικονομικων ή δεν ξερω τι αλλο, διαλεγεις το μεγαλυτερο "ερωτα", ξεκινας με αυτο και βλεπεις μετα. Αν δεν υπηρχε σοβαρο προβλημα χρονου : -Ενα φυτεμενο ενυδρειο (χωρις corydoras κλπ που θελουν ειδικη μεταχειρηση σε πολλα, οχι μονο στο χαλικι) με ζωοτοκα που ειναι πολυ ευκολα και στο νερο και στη συντηρηση και συνδυαζονται και με φυτα που σου αρεσουν, -και ενα νταμαροενυδρειο για κιχλιδες, με αμμο πετρες για φωλιες και σκληρο νερακι ειναι ![]() Προσπαθησε για καλη λειτουργεια και αποφυγη προβληματων=τρεξιμο, να ειναι ενυδρεια με ενα (δυο ειδη) το πολυ το καθενα. species tank Ετσι θα δεις και τις πραγματικες συμπεριφορες των αγαπημενων σου ψαριων. Εκει θα καταληξουμε ολοι στο τελος ![]() Αυτα σκεφτομαι το τελευταιο καιρο να κανω και γω ![]() Φιλικα Σπυρος
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο, καλά τα λες....
θα χρειαστεί απλά λίγο καιρό να το πάρω απόφαση....καταλαβαίνεις...ε? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Απλα να ξερεις οτι οσο καθυστερεις, οποιο ψαρι απο αυτα που εχεις δεν ζει σε καλες συνθηκες γι'αυτο, λιγοστευει ο χρονος ζωης του ![]() Καλη συνεχεια, Φιλικα Σπυρος.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζηλέψτε τον ή κράξτε τον... | JimiDS | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-02-08 02:41 |