|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...παιδια ειμαι θεσσαλονικη και αυριο παιρνω υλικα για το μαστορα...οποτε συντομα θα παιξει συναντηση σπιτι μου για οποιον ενδιαφερεται να συμμετεχει ουτως η αλλως....(το σπιτι ειναι μεγαλο ολοι χωραμε)...απο εκει και περα.....οπου πειτε κι εγω μεσα ειμαι.....μονο αν η ημερομηνια οριστει θα ειναι πιο καλα για να ξερω να ζητησω ρεπο εκεινη τη μερα....περιμενουμε λοιπον απαντησεις....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλό ακούγεται.. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω..
Για Αλεξ/πολη κανένα πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!Μέεεεσα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δύσκολα για μένα, δεν λέω τίποτα! Κανονίστε όπως σας βολεύει και αν έχω χρόνο θα έρθω.
Βλέπετε με τις βροχές έμειναν οι δουλειές μου πίσω και δεν ξέρω πότε θα τελειώσω. ....ίσως αν βρέχει εκείνη την ημέρα να έρθω ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνη ειμαστε και εμεις μεσα μονο που δεν καταλαβαμε τιποτε για το μαζεμα ippomas-neli και ειμαστε Καβαλα και Ξανθη. Θα σας παρακαλουσα την επομενη φορα να μας ενημερωσεται εγκαιρως για να εχουμε χρονο και να βρεθουμε μαζι σας. Ηδη ο Πανος με γνωριζει μεσω του σιτε βεβαια. Ειναι θετικο και πιστευω οτι εχει πολλα ακομη ατομα στους νομους αυτους.
------------------------- Θα προσπαθησουμε να ερθουμε να σας γνωρισουμε ippomas και neli απλα να ειμαστε ενημερωμενοι εγκαιρως για να τακτοποιησουμε τις δουλειες μας.
www.ippocampos.com.gr Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ippomas : 29-03-10 στις 19:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για οποιαδηποτε αλλη συναντηση θα ενημερωνεστε εγκαιρα απο αυτο το thread γιαυτο βαλτε το στα θεματα που παρακολουθειτε ![]() θα χαρουμε πολυ αν μπορεσετε να ερθετε. υ.γ. ippomas ενημερωσε με μεχρι την μεγαλη πεμπτη αν θελεις να σου φερω αυτα που μου ειχες ζητησει γιατι παρασκευη θα ανεβω επανω. αν ειναι να ερθεις ευκαιρια ειναι να τα παραλαβεις ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
στο Σουφλι Μεγαλο Σαββατο πρωινες ωρες....θα μας πουν τα παιδια τι ωρα τους βολευει...αν μπορεις να κανονισεις να εχεις ελευθερο το πρωινο και το μεσημερακι σου...
![]() εγω θα βρισκομαι απο Μεγαλη Παρασκευη Διδυμοτειχο...οποτε σαββατο σου τα φερνω (εχω ενυδρειο εκει και μπορουν να φιλοξενηθουν για μια μερα)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 30-03-10 στις 17:05 |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα και εκει εχεις???????????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έγινε παιδιά; Βρεθήκατε;
Εγώ θα είμαι στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή το μεσημέρι. Αν κανένας ευκαιρεί ... κι έχει διάθεση ... και χρόνο ... και γκρίνταλ ... θα χαρώ να τα πούμε! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |