|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως και για ξάνθη, για να βολέψει κ την λούση, αλλα εγω και στα δυο μέσα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσα και εγω οποτε θελετε
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...παιδια ειμαι θεσσαλονικη και αυριο παιρνω υλικα για το μαστορα...οποτε συντομα θα παιξει συναντηση σπιτι μου για οποιον ενδιαφερεται να συμμετεχει ουτως η αλλως....(το σπιτι ειναι μεγαλο ολοι χωραμε)...απο εκει και περα.....οπου πειτε κι εγω μεσα ειμαι.....μονο αν η ημερομηνια οριστει θα ειναι πιο καλα για να ξερω να ζητησω ρεπο εκεινη τη μερα....περιμενουμε λοιπον απαντησεις....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλό ακούγεται.. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω..
Για Αλεξ/πολη κανένα πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!Μέεεεσα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνη ειμαστε και εμεις μεσα μονο που δεν καταλαβαμε τιποτε για το μαζεμα ippomas-neli και ειμαστε Καβαλα και Ξανθη. Θα σας παρακαλουσα την επομενη φορα να μας ενημερωσεται εγκαιρως για να εχουμε χρονο και να βρεθουμε μαζι σας. Ηδη ο Πανος με γνωριζει μεσω του σιτε βεβαια. Ειναι θετικο και πιστευω οτι εχει πολλα ακομη ατομα στους νομους αυτους.
------------------------- Θα προσπαθησουμε να ερθουμε να σας γνωρισουμε ippomas και neli απλα να ειμαστε ενημερωμενοι εγκαιρως για να τακτοποιησουμε τις δουλειες μας.
www.ippocampos.com.gr Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ippomas : 29-03-10 στις 19:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για οποιαδηποτε αλλη συναντηση θα ενημερωνεστε εγκαιρα απο αυτο το thread γιαυτο βαλτε το στα θεματα που παρακολουθειτε ![]() θα χαρουμε πολυ αν μπορεσετε να ερθετε. υ.γ. ippomas ενημερωσε με μεχρι την μεγαλη πεμπτη αν θελεις να σου φερω αυτα που μου ειχες ζητησει γιατι παρασκευη θα ανεβω επανω. αν ειναι να ερθεις ευκαιρια ειναι να τα παραλαβεις ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |