|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με το άρθρο 232 (Γενικός Κανονισμός Λιμένα) οι ερασιτέχνες αλιείς που αλιεύουν από ξηρά δεν χρειάζονται άδεια αλιείας . Αν ψαρεύεις από σκάφος πρέπει να έχεις άδεια αλιείας σκάφους και ατομικής ερασιτ. άδειας αλιείας. Τον μήνα Μάιο απαγορεύεται το ψαροντούφεκο και ο φίλο σου παρανόμησε και φυσικά τον έγραψαν.
Η ερασιτεχνική αλιεία οστράκων,σπόγγων,κοραλλιών και νομίζω και αχινών απαγορεύεται εντελώς και είχα λάθος εντύπωση . Με λιμενικούς , τα 19 χρόνια που ασχολούμαι με το υποβρύχιο κυνήγι (ημερήσιο με ελεύθερη κατάδυση) μπόλικες οι επαφές και από την καλή αλλά και από την ανάποδη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης απο τη σχολη αυτονομης καταδυσης μου ειπαν πως η συλλογη εστω και αδειων οστρακων και βραχου απο τον πυθμενα απαγορευται
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο η πετονιά και το καλάμι από την ακτή, επιτρέπονται χωρίς άδεια.
Οτιδήποτε άλλο θέλει επισκέψη στο λιμεναρχείο για έκδοση άδειας. Το όστρακα-μύδια, στρείδια, γυαλιστερές κλπ θέλει ειδική άδεια οστρακοαλιείας. ΥΓ Γεια σου ρε Γιώργαρε, μου άρεσε η διευκρίνιση χε,χε σωστόςςς. |
|
|||
|
|||
![]()
μπορς να μαζεψω καποια υδροβια φυτα απο τν φυση κ να τα βαλω μεσα στ ενυδρειο??? αλλα να μιν υπαρξει προβλημμα στ ψαρια???
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σίγουρο ότι θα μεταφέρεις με τα φυτά και παράσιτα ή μικρόβια!
Όσοι βάλαμε σε ενυδρείο ήταν κρύου νερού με φυτά και ψάρια αποκλιστικά και μόνο από την φύση.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
το διαβασα ολο πολυ ενδιαφερον ειναι .......!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
υπαρμαγκανικο καλιο
δεκα λεπτα κανει στο φαρμακειο |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς; ότι μ' αυτό κάνεις απολύμανση τα φυτά;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ενα φακελακι στο εναμιση λιτρο 20 λεπτα το φυτο στο διαλυμα καλο ξεπλημα και μεσα στο ενυδρειο κανει καλυτερη δουλεια απο χλωρινη και δεν ειναι τοσο δυνατο για τα ευαισθητα φυτα μεχρη τωρα μου κανει δουλεια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Φυτά από κλαδέματα | puravlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 05-07-07 09:18 |
φυτά από λίμνη | drakoulis | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 24-05-07 15:29 |
Φυτά από τη φύση – κίνδυνοι | basilhs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 15-05-04 19:08 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |