|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αχ! Εσείς όλοι που μένετε κοντά στην υπέροχη ελληνική φύση ΟΡΜΑΤΕ και για 'μας, γιατί σ'αυτήν την πόλη που θέλουν να την λένε και πρωτεύουσα, το μόνο που υπάρχει σε περίσσια μορφή είναι τα σκουπίδια και το καυσαέριο
![]() Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα «την κάνουμε» κι εμείς, αλλά πότε? ![]() Υ.Γ. Μου έφτιαξες την μέρα με τις φωτογραφίες σου! Να 'σαι καλά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όρμα Τζακ....χε,χε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ενδιαφερον...τωρα που πιανει η ανοιξη για τα καλα....λεω να παω στα λημερια που επαιζα μικρος...αρδευτικα καναλια απο ποταμο εβρο και ερυθροποταμο....οπως και στο ιδιο το ποταμι..
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα τα φυτα που μαζεψες, εχω και εγω μερικα φυτα απο την λιμνη δοξα (δειτε την φωτογραφια). Πρεπει να μαθουμε περισσοτερα για την ελληνικη χλωριδα και πανιδα αλλα μεσα στις πολεις που ζουμε οι περισσοτεροι εχουμε απομακρυνθει απο αυτην. Μερικες αποδρασεις τωρα ειδικα την ανοιξη ειναι οτι μας χρειαζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο φυτό!!!
Προσοχήηηη !!! Η συλογή φυτών -έστω και ενός μικρού βλαστού - από την φύση είναι παράνομη! ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Και μπαινω σφηνα να ρωτησω εγω:Κανουν ολα για ενυδρειο ή ειναι για λιμνουλες?Αν ναι θελουν καποια προεργασια πριν οπως διαλειμμα χλωρινης 1-19 ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σου είναι εύκολο να το διευκρινήσεις λίγο παραπάνω αυτό (με πμ για να μην αλλοιώσουμε το θεμα)? Γιατι αυτό σημαίνει ότι κάθε έργο-επέμβαση όπως π.χ. αυτά που αναφέρεις στο πρώτο σου ποστ πρέπει να έχουν εγκρίσεις ή και μελέτες περιβαντολλογικών επιπτώσεων
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Φυτά από κλαδέματα | puravlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 05-07-07 09:18 |
φυτά από λίμνη | drakoulis | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 24-05-07 15:29 |
Φυτά από τη φύση – κίνδυνοι | basilhs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 15-05-04 19:08 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |