|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες.Εδω μεσα δεν θα σε κραξει κανεις μην φοβασαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις και καλυτερα απλα πιστεψε το, κοιτα και αλλα ενυδρεια στο gab για να παρεις ιδεες σχετικα με το aquascaping.Για αρχη αντικατεστησε την αφισα με μια μαυρη η με μαυρο χαρτονι, κρυψε λιγο τον εξοπλισμο με φυτα και προσθεσε λιγα ακομα αν μπορεις και θα εισαι οκ.συμβουλευτικα παντα και φιλικα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δρομο ακομα.. οπως σου ειπαν ηδη, βαλε κι αλλα ευκολα φυτα και για φοντο τιποτα δεν δειχνει ωραιοτερο απο το μαυρο χαρτονι. Εχεις συνδυασει ψαρια μαλακου νερου με ζωοτοκα σκληρου νερου κατι το οποιο δεν συνισταται.
Και την επομενη φορα που θα φωτογραφησεις ενυδρειο να εχεις καθαρισει καλα τα τζαμια και να κανεις ληψη χωρις φλας. Μια ωραια φωτο θα αναδειξει και το ενυδρειο σου ![]() Συνεχισε να διαβαζεις και να ψαχνεσαι και ειμαι σιγουρος οτι θα γινει κουκλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασα κάποιες καλύτερες φωτογραφίες σύμφωνα με τις οδηγίες του raven. Τα 2 τελευταία post ήταν πολύ ουσιαστικά για εμένα που είμαι άπειρος γιατί πρότειναν ιδέες πάνω στη δικιά μου "ασχετοσύνη". Περιμένω και άλλα.
Για τις επιλογές ψαριών, το ξέρω ότι δεν είναι τέλειες, αλλά ήθελα να δώσω ένα κοινωνικό χαρακτήρα στο ενυδρείο μου με κιχλίδες και ζωοτόκα. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεία σου. Συμφωνώ με τα παιδιά και να συμπληρώσω πως το χαλίκι σου μου φαίνεται ελαφρώς χοντρό για τα corydoras..
|
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω κι εγώ (μη φανταστείς, νέος κι εγώ, στην προσπάθεια ακόμη, αλλά η προσπάθεια δεν είναι αυτή που μετράει?
![]() - Να προσθέσεις νερό, μέχρι εκεί που ξεκινά το καπάκι, για να μη φαίνονται εκείνα τα αντιαισθητικά άλατα.. - Τα φυτά δείχνουν γενικά πιο όμορφα αν είναι φυτεμένα τα όμοια μαζί.. Καλή συνέχεια!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδιά. Η κιχλίδα είναι λάθος, το έχω αποδεχτεί και το γνωρίζω. Δε της βάζω ζευγάρι γιατί ακριβώς γνωρίζω ότι είναι λάθος. Είναι λίγο προσωπική εμμονή το ότι θέλω να τη κρατήσω. Γνωρίζω ότι αυτό που λέω δεν είναι ΚΑΘΌΛΟΥ ΣΩΣΤΟ!!! Οπότε είναι ένα λάθος που δε θα ξανακάνω, αλλά ελπίζω να μη περνάει τόσο χαλιά. Η αλήθεια είναι ότι τα ψάρια είναι ζωντανά και δε μπορούμε να τα αξιοποιούμε υπό το πρίσμα της ιδιοτροπίας του χομπίστα, αλλά δε μπορώ να αρνηθώ ότι αυτή η κιχλίδα έχει γίνει η αδυναμία μου, γιατί είναι το πιο ομορφο ψαράκι από όσα έχω και δε θέλω να την αποχωριστώ. Προσπαθώ να της παρέχω το καλύτερο δυνατό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έκανα μετρήσεις και είχα τα παρακάτω:
ΝΟ2 = 0,1 ΝΟ3 = 0-1 ΚΗ = 6 ph= 7,5 Είναι λογικές αυτές οι τιμές. To KH δεν έπρεπε να είναι ψηλότερα. Το βάζω εδώ γιατί έχω κάνει παρουσίαση. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εκτος αυτου και τα corydoras ειναι λαθος στη συνθεση. Ουτε αυτα πανε με τα υπολοιπα ψαρια απο αποψη νερου (θελουν μαλακο και ελαφρως οξινο), επισης το χαλικι που εχεις ειναι πολυ χοντρο, θελουν μισο χιλιοστο χαλικακι, σαν αμμο δηλαδη γιατι θα καταστραφουν τα μουστακια τους και δεν θα μπορουν να τραφουν σωστα με τα σχετικα αποτελεσματα. Καλη συνεχεια. Διαβασε λιγο τα προφιλ των ψαριων που εχεις για να εξακριβωσεις τις απιτησεις τους και να τους δωσεις τις καλυτερες δυνατες συνθηκες για να τα εχεις το μεγαλυτερο δυνατο διαστημα που μπορουν να ζησουν και να τα χαιρεσαι. Φιλικα Σπυρος.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζηλέψτε τον ή κράξτε τον... | JimiDS | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-02-08 02:41 |