|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις λάθος. Δεν πιστεύω ότι είναι έτσι. Ίσα ίσα που εκτιμούμε το ότι μας χαρίσανε τα ψαράκια αυτά, και μεις με την σειρά μας προσπαθούμε να ανταποδώσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Απλώς δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος να βρεθεί στην ανάγκη να αγοράσει γκαπάκια, γιατί δόξα το θεό είναι πάρα πολλά τα άτομα εδώ μέσα που χαρίζουν ψάρια και χαρά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν ειμαι κατα τις πωλησης ψαριων απο χομπιστες αρκει να μην γινεται σαν επαγγελμα.Δηλ το γυρισει καποιος στις αναπαραγωγες με μονο σκοπο το κερδος. Τωρα φιλε asteris πιστευω οτι με ενα ευρω το γκαπακι εισαι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μακάρι όλοι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να συντηρούμε τα ενυδρεία μας απο τα ενυδρεία μας... Και δεν μιλάω για κέρδος παρα μόνο συντήρηση... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπερδευτικα λιγο τωρα.Τι εννοεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετεφερα αλλου τη συζητηση για να μη κανιβαλισουμε την αγγελια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοώ ότι τα πάγια έξοδα του ενυδρείου μας να προέρχονται από κέρδη που θα μας προσφέρει αυτό... Είτε απο άλλους χομπίστες είτε απο επιστροφές σε καταστήματα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Το να συντηρούμε τα ενυδρεία μας απο τα ενυδρεία μας μαλλον εννοει ο φιλος οτι θα μπορουμε γεννωντας ενα ψαρι μας να δωσουμε τα ψαρια εναντι χρηματων ή ανταλλαγεις με π.χ. τροφες ή καποιο εξαρτημα για το φιλτρο...κ.α. για να μπορουμε δλδ να συντηρουμε το ενυδρειο.
Γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι καθολου κακο αυτο ,μιας και εχει στοιχισει σε ολους μας μια περιουσια το χομπυ αυτο. Δεν ειναι κακο να μας αποζημιωσει κιολας.!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα συμφωνουμε οτι καλη η πωληση των ψαριων(που κερδιζουμε απο γεννες) αρκει να εχει ως σκοπο την συντηρη των ενυδρειων και οχι το κερδος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ πάντως επιμένω στην άποψη μου περί πώλησης ψαριών. Και εκεί φαίνεται η αγάπη για το χόμπυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσες φορες πρεπει να αλαζω το νερο? | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 02-07-08 17:19 |
εξωφθαλμια τι πρεπει να κανω | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 42 | 15-05-07 08:58 |
τι πρεπει να κανω | chris129 | Malawi | 9 | 02-04-07 22:50 |
Πρεπει τελικα να μετραμε το GH/KH? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-03-05 23:53 |
ποσο πρεπει να ταιζω τα χρυσοψαρα? | Jim | Χρυσόψαρα | 8 | 28-09-03 22:38 |